Iškirpti Keramikos arbatos puodelio Jingdezhen Kinijos porceliano kapitalo Jade Molio Skulptūros Dragon Pasaulio Universalus Meistras Taurė

€12.90

-30%

€18.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jade porceliano, jingdezhen keramikos dangčio arbatos puodelio, jade arbatos rinkinys, pasaulio žemėlapis, taurės drakono rutuliai, jingdezhen porceliano, jade pakabukas, jingdezhen arbatinukas, katė augalų puodą, keramikos vaza, balta.

Keramikos arbatos puodelio Jingdezhen Kinijos porceliano kapitalo Jade Molio Skulptūros Dragon Pasaulio Universalus Meistras Taurė

Atkreipkite dėmesį į ilgą estetinį dizainą Jingdezhen tradicinių keramikos, ir derinti tradicinius elementus su šiuolaikine estetika.Pradėjo šią raižyti master cup.Ji priima Jingdezhen unikalių aukštos kokybės jade molio ir sujungia tradicinės drožybos technika.Tekstūra yra šiltas, vaizdo yra trimatis, išvaizda yra elegantiškas, ir tai yra puikūs ir universalus.

Pavadinimas: Jingdezhen Jade Molio Nulipdyta Master Cup

Amatų: Tradicinė drožyba.

Medžiaga: Pasirinktos jade purvo, aukšta balta glazūra

Uždegimo: Benzinas krosnies.

Specifikacija: skersmuo 7 cm, aukštis 5 cm

Kilmės vieta: Jingdezhen

Pastaba: Prašome suprasti, kad dėl įtakos šviesos, ten gali būti šiek tiek chromatines aberacijas metu produkto fotografija.

Laivybos Politika

Mes naudojame Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas transportas, Kinija Paštu, Oro Paštu, ir ePacket visame pasaulyje,Mes išsiųsti prekę per 3 darbo dienas, Oro Paštu, kai mokėjimo išvalytas.Paprastai daugiau nei 90% paketą siųsti Šiaurės Amerikoje, Europoje ir Okeanijoje užtrukti 2-3 savaites.Tik nedaugelis imasi mažiau 2 savaites arba ilgiau kaip 3 savaites,Kita šalis, gal ir turi mažai laiko.

Visas sekimo numerio nėra.

Jei norite, EMS pristatymas, jis atvyksta į nuo 5 iki 7 darbo dienų.Bet pašto išlaidas yra didesnis.

Mokėjimo Politika

Jūs galite pamatyti mokėjimo stilius, kai perkate prekes.

Retrun Politikos

Grąžinimo arba Keitimo Paslauga yra prieinama, Jei nesate patenkintas.Tačiau Klientai yra atsakingi už pašto grąžinti elementą.

Atsiliepimai

Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant atsiliepimus

Mes norime, kad jūs būti 100% satified su jūsų užsakymą.Gavę jūsų užsakymą, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Patarimai

Dėl įvairių priežasčių, mes galime laikinai ne on-line, jūs galite suteikti mums žinutę ar laišką, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Tikimės, kad jūs have a nice dieną ir laimingas pirkinių!

Kilmės KN(Kilmės), Jingdezhen, Kinija
Prekės Pavadinimas abdo
Uždegimo Gas Kiln Firing
Technika Graviravimas
Tipas Patys puodeliai
Medžiaga Selected jade mud, high white glaze
Specifikacija Skersmuo 7 cm, height 5 cm
amatų Traditional carving

Panašūs produktai