Juoda Balta Juokinga Vonios Kambarys Pasirašyti Drobė Nuotraukas Ir Plakatus Mdoern Stiliaus Citatos Tapybos Vyrai Moterys Sienos Nuotraukas Vonios Kambarys Dekoro

€1.55

-29%

€2.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda balta plakatas moteris, menas, sienų, nuogas visą vyrai, balio dekoras, akatsuki plakatas, paplūdimys plakatai ir spausdina, vyrai plakatas, plakatas tualetas, moterys, nude, picture image men women.

1.Mūsų parduotuvė apdailos paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės, su turtingu spausdinimo spalvos, plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui, ir akivaizdu, spausdinimo poveikis nei kitų drobių. 2.Taikomas vietos: gyvenamasis kambarys, Miegamasis, Vaikų kambarys.Fono sienos,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,.,Ligoninė,Baras ir kt. 3.Mūsų dekoratyviniai paveikslai neturi sienų.Jei jums reikalingas sienų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. 4.Jei Norite, Kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką, Prašome Susisiekti Su Mumis. 5.Pastaba: plakatų tik, išskyrus medinis rėmas.

Technics Purškiamojo Dažymo
Rėmas No
Dalykai Kraštovaizdžio
Formos Vertikalus Stačiakampis
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Medžiaga Drobė
Tipas Drobė Spaudiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 2
Stilius Modernus
Rėmelio režimu Neįrėminti
Forma Vieną
Yra Protingas Prietaisas No
Paramos Bazės Drobė
Originalus No

Panašūs produktai