Citata ŠEIMA YRA Vinilo Sienos Lipdukas Namų Kambarį Nuotraukų Rėmeliai Sienos Lipdukai Šeimos Meilės Užrašu Vinilo Meno Apdaila

€5.96

-20%

€7.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rėmelis nuotraukų siena, lytis jungiklis, šachmatai mediniai, bdm100 rėmelį, aeroad rėmelį, 100w fm siųstuvas, didelis laišką siena lipdukas, laiškas lipdukai akmens, plakatas išgydyti, perlas raidžių lipdukai.

Produkto savybės: 1. Medžiaga: netoksiškas/Aplinkos/Draugiškas PVC 2. Visi vinilo pateikta Matt vinyl. 3. Sienos Lipdukas yra pagaminti iš lipnios lankstus premium vinilo kinas. 4. Lipdukai būti perduoti popieriaus, bet nebuvo jau įdiegta.Taigi, jums reikia įdiegti ją patys. 5. Lipdukai apdaila, tiktų bet sklandžiai, švarus sienos, plytelės, langai, metalo, drabužinė, plastikiniai, etc.Prašome atkreipti dėmesį: 1. Lipdukai gali būti lengvai pašalinti nepažeidus sienos.Bet NE pakartotinai naudoti, kai taikoma. 2. Lipdukai yra die-cut, bet ne atspausdintas stiliaus, todėl nereikia būti fonas.Prie sienos arba paviršiaus, kad jūs taikyti lipdukai bus fonas. 3. Mūsų Nuotraukos neatspindi tikrojo dydžio.Tai yra tik Skaitmeninis pavyzdys rodo tikslu.Kad lipdukas tinka jums kosmoso 100%, prašome įvertinti savo vietos.Gaminio dydis: Visus žodžius ateis ant vieno lapo Atskiri žodžiai skirsis nuo 1,5 "-5.5" aukštas (3.8-13cm) (Galite PASIDARYK pats taip, kaip jums patinka.Tai gali būti ir didesnis) (Jei norite, kad kiti dydžio, prašome susisiekti su mumis.) Pastaba: Staktos NĖRA įtrauktos galite iškirpti juos atskirai ir juos, tačiau norite.Jūs receive16 Žodžiai.Gaminio spalva: 1. Spalvos gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo jūsų ekrano nustatymų. 2. Jei pasirinksite " kitos spalvos ", pls palikti mums pranešimą dėl jūsų užsakymą arba susisiekite su mumis spalvos kodas jūs norėjote.Visų spalvų paletę, kurie yra prieinami.Ačiū.

Modelio Numeris YY052
Tinkamas Miegamojo, Svetainės, Virtuvės Diningroom Vonios Kambarys
2 funkcija Lipnios
Funkcija Sienų/Lango Apdaila
Stilius Europa
Funkcija 1 Nuimamas
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Medžiaga PVC
Klasifikacija Langų Lipdukai, Už Sienos, Jungiklio Skydelis Lipdukai, Dėl Plytelių, Baldai Lipdukai, Grindų Lipdukai
Spalvos Kaip spalvų paletę
Specifikacija Single-piece Package
Prekės Pavadinimas Gyvenimas Pilnas Nudžiuginti
Scenarijus SIENOS
3 funkcija Die-cut lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Modelis

Panašūs produktai