10vnt/Daug Apvalių Perlų Mygtuką Vestuvių Embellishment Plaukų Gėlių Center "Scrapbooking" Pasidaryk pats " Priedai

€3.05

-19%

€3.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: crystal bow embellishment, didelis lankas puošmenų, bičių metalo puošmenų, lankas embellishment derva, amatų mėlyna puošmenų, dinozaurų lankas embellishment, derva lankas puošmenų, pasakų metalo puošmenų, amatų puošmenų siūti, audinio lankas puošmenų.

Dėl skirtingų partijų,skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome įsitikinkite, kad jūs ne tai, prieš jums užsisakyti.

1. Prašome pažymėti, jei jums pasirinkti, paprastu paštu ,nėra stebėjimo informaciją į paskirties šalį,paprastai trunka 30-60days, jei jūs ne gauti per 60days, prašome susisiekti su mumis ir gauti grąžinamąją išmoką.prašome ne ginčo per 60days.

2. prašome pabandyti pasirinkti Registruotu paštu,epacket,Jntprojektai.lt standartinis pristatymas šie laivybos metodą su stebėjimo informaciją.

3. Kai jums pasirinkti, paprastu paštu, bet jūsų užsakymo suma didesnė nei 10dollars, mes pasirūpinsime geriau laivybos metodas jums.Kai kuriose šalyse yra didesnė kaip 25 dolerių pasirinkti Epacket ar Jntprojektai.lt standartinis pristatymas metodas gali gauti nemokamas pristatymas, laivybos mokestis bus sumažinti automatiškai, kai jūsų užsakymą.

4. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, nes neteisingą adresą ir pristatymo gedimas,mes jums atsisakyti išsiųsti ar grąžinti pinigus.

1.jūs galite atšaukti užsakymą, kol mes užpildykite sekimo numerį,bet jūs turite pasirinkti"pirkėjas ne noriu, kad dabar"arba"kita priežastis",ar atsisakysime atšaukti ir gabenti prekes.

2. Jūs galite gauti grąžinamąją išmoką per siuntą 60days, jei jūs ne gauti prekes,pasirinkite "asmeninių priežasčių", kai taikoma grąžinamoji išmoka.

3. Jei elementas, kurį gauti žalos arba prekių trūkumą,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą ,prašome nesuteikia neigiamą komentarą tiesiogiai.ačiū.

Mygtuko Tipas Kartu Mygtuką
dydis 2.3 cm
Funkcija Eco-Friendly
ornamentas Pearl
Formos Round
reversas ne skylė
lydinio spalva sidabrinė
Spot goods Taip
Medžiaga Cinko Lydinys
Metalo Tipas Cinko Lydinys
Apdaila Karoliukai
Produkto Tipas Mygtukų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris WAB103
naudojimo būdas Klijuoti su klijais
Sandarinimo metodas burbulas pack
Naudojimas lankai apdaila
Rinkinys Tipas No
Stilius flatback
Technics Danga
Tipas Didmeninės No
Prek.kod 10vnt

Panašūs produktai