10vnt 10ml Roll Butelių Natūralus Akmuo eterinis Aliejus Roller Ball Buteliai Skaidraus Kvepalai Aliejus su Skystųjų Kristalų Žetonų

€11.61

-45%

€21.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: crystal roller, crystal massage roller, 10ml crystal roller bottle, karūna crystal butelis, crystal face roller, jade volelis veidui, ametistas masažas, kvarco roller butelis, aikštėje roller butelis, micro crystal butelis.

10vnt 10ml Natūralus Akmuo eterinio Aliejaus Butelis Roller Ball Buteliai Kvepalai Alyvos, Skysčiai Roll Buteliai su Crystal Žetonų Specifikacija: Medžiaga: Stiklo Dydis:8.5*2.5*1.7 cm Talpa: 10 ml Kiekis:10vnt

Funkcija: - Roller buteliai yra labiausiai patogus ir ekonomiškas būdas įpilkite eterinio aliejaus mišiniai.Daugkartiniai roller butelis leis jums iš anksto skiesti savo naftos mišiniai, taip, kad jie gali būti tiesiogiai taikomi odos be nelaša purvinas ar išsiliejimo. - Puikiai tinka naudoti eterinius aliejus, kvepalus ir kitus skysčius. - Imtis savo aliejų, kur jums eiti su šios kelionės dydis butelis.

Aprašymas: -Roller buteliai yra labiausiai patogus ir ekonomiškas būdas dozės eterinio aliejaus mišiniai.Daugkartiniai roller butelis leidžia jums iš anksto skiesti savo naftos mišiniai, taip, kad jie gali būti tiesiogiai taikomi odos be nepatogus lašai arba išsiliejimo. -Puikus naudoti eterinius aliejus, kvepalus, alyvos ir kiti skysčiai. -Nešiotis jį su savimi - tai kelionės paketas (10ml) vykdo aliejus su jumis. -Kiekvienas akmuo kamuolys atitinka konkretaus miniatiūriniai krištolo akmens fragmentai butelyje.Šių kristalų lustai yra sterilizuotas į verdantį vandenį, tada prapūsti sausas vėjas.Prašome atkreipti dėmesį, kad fiziniai brangakmenių yra spalvų skirtumas ir negali būti vengiama.Šių kristalų roller-tai ne tik veido priežiūros, bet taip pat gali naudoti akis, lūpas, kaktą ir kaklą, kai jūs manote, skauda ir nepatogu.Galite atsipalaiduoti jūsų raumenys ir masažas.

Paketų Sąrašo: 10 X Roller Ball Butelis

Pastaba: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos. 2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Modelio Numeris Akmuo Eterinio Aliejaus Buteliai
Kiekis 10vnt
dydis 10ml
10ml Size 8.5*2.5*1.7 cm
Vartotojas dėl eterinio aliejaus
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Panašūs produktai