1pcs Ilga Rankena Kavos Šaukštas Medžio masyvo Pienas, Arbata, Medus, Mediniu Šaukštu, Stalo įrankiai Maišykite Stick Geriamojo, stalo įrankiai Šaukštai TXTB1

€0.38

-39%

€0.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: desertinės šakutės, sūrio peilių rinkinys, šakinis krautuvas žaislas, peiliai kelionės, vna, stalo įrankiai su medine rankena, peilis kepsnys, ilgas šaukštelis, titano dantis pasiimti, indai japonų.

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės medienos, ekologišką ir netoksiškas

Įvairių stilių pasirinkti iš

Ranka poliruoti, lygi ir švelni

Mados dizaino rankena

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kavos Šaukštas

Medžiaga: mediena

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Procesas: augalų lako

Pastaba:

1. Naujai įsigytas bambuko (medienos) produktų, ji yra rekomenduojama, kad jums nereikia virti ar įrašyti su verdančiu vandeniu, nes ji yra lengva sugadinti pradinę struktūrą ir gerokai sutrumpina produkto gyvenimą.

2. Naudojant bambuko (medžio) gaminiai pirmą kartą, rekomenduojama pamirkyti juos sūriame vandenyje apie 3-4 valandas, tada nuvalykite juos paprastai.

3. Po plovimo, paviršiaus bambuko (medžio) gaminiai turės šiek tiek grubus jausmas.Tai yra normalus reiškinys.Kiek naudoja, padidėja produkto taps lygesnė ir lygesnė.

4. Plauti indus, nusausinkite ir padėkite jį sausoje ir vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų.Prašome būti atsargūs, ne naudoti, bet aukštos temperatūros elektros prietaisų, pavyzdžiui, sterilizatoriai, mikrobangų krosnelės ir kt., ir neturėtų būti šalia šildytuvo, ir neturėtų būti veikiami saulės, kad išvengti deformacijos.

Pakuotė:

Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB
Procesas augalų lako
Kilmės KN(Kilmės)
Gamyba Šaukštas/Šakutė/Peiliu Rinkinys
Vartotojų skaičius 1
Medžiaga Mediena
Modelio Tipas Mados dizaino rankena
Modelio Numeris Kavos šaukštas
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Stilius Japonija Stilius, Kaip parodyta

Panašūs produktai