MHD 3d "pasidaryk pats" Diamond Tapybos Mažos Chrizantemų Pilna Deimantų, Siuvinėjimo Full & Apvalus Deimantas Kryžiaus Dygsnio Siuvimo Siūlus Mozaika

€6.86

-48%

€13.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr lengvesni atveju.

Mes galime suteikti apvalus deimantas & square diamond, prašome pasirinkti, ko jums reikia, ačiū!

pastaba: Mūsų diamond nuotraukos neturi rėmo.B.Tai nėra baigtas nuotraukos, jūs turite padaryti patys.C.Prašome vaikai negalėtų ryti. D. kiekviena diamond bus išsiųsta daugiau nei reikia 20% -30%.aprašymas: Produkto Pavadinimas: "PASIDARYK pats" diamond tapybos 1. Paskirtis: Namų, biuro, viešbučio, unikali dovana 2. Medžiaga: Apvalus dervos diamond 3. Pakuotė: Visi produktai yra spalva 4 langelyje. Giliai gręžimo plotas: 100% apvalių deimantų.Ji yra visiškai diamond siuvinėjimo 5. Diamond: Apvalus deimantas (Jei y ou reikia kvadratinių gręžimo, prašome palikti žinutę!) 6. Priemonės: Taškas gręžimo rankena, kieto plastiko, pincetai, taškas gręžimo plokštelė.Nuotrauka užsakymą: pavyzdžiui, savo šeima ar savo portretų, vestuvių foto, foto turą, augintinio, gražus vaizdas, ir kt.Tada galite PASIDARYK savo foto, ir pagaliau jį ant sienos jūsų namuose ar suteikti jį Kitiems, kaip unikalų ir įsimintiną dovaną!Tiesiog vieta, kad ir nusiųsti nuotrauką į mus ir mes suteiksime jums realią diamond siuvinėjimo bet kokios nuotraukos norite!sveiki atvykę!

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome nedvejodami mums 5 žvaigždučių.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų tiesiogiai, tiesiog kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad jūs patenkinti.

★ ★★★★ MHD Diamond Siuvinėjimo Ačiū! ★ ★★★★ .

Linkiu jums malonu apsipirkti, linkiu jums!

"PASIDARYK pats" deimantai iš Interneto išskirtinį tapybos, draugams ir artimiesiems išreikšti.Iš interneto Noras, akcija, rinkti, Atlikite savo parduotuvę.

https://ru.Jntprojektai.lt/store/product/5D/3251113_32844859567.html?spm=a2g0v.12010608.0.0.2c5b0e57IHbFZ2

Rombo formos - pasirinktinai 1-turas deimantai; 2-kvadratinės deimantai
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Spalvų skaičius 30-45
Kita lengva pirkti vėl greitai, prašome sekti MHD
Audinio Tipas Drobė
Naudoti Paveikslai
Rombo Formos Round
Rėmas No
Forma Vieną
Medžiaga Derva
Įklijavimo Srityje Pilnas
Prekės Pavadinimas MHD
Produkto Pavadinimas Diamond dažytos kryželiu
Modelio Tipas Gėlių
priemonė Taškas gręžimo rankena, kieto plastiko, Pincetai, taškas gręžimo plokštelė.
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Taikomas Vietos miegamasis, gyvenamasis kambarys, Buveinė, VIEŠBUTIS, Papuošalai
Stilius Europa

Panašūs produktai