Juvelyrika Priėmimo Komplektas Auskarai Apyrankės, Karoliai, Rankų darbo Aksesuarų, Medžiagų Pack Rinkinys Su Įrankiais, "PASIDARYK pats" Priedai

€6.04

-21%

€7.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Įrankis, rankų darbo apyrankė uot, apyrankė įrankis, rankų dalys, spustelėkite rankų darbo apyrankė, afrikos ankara karoliai, apyrankių rinkinys, etiketė, kauliukai pelėsių, peršokti žiedas rinkinys.

Produkto savybės:

Juvelyrika priėmimo reikmenys apimti 10 skirtingų stilių papuošalai rasti priedai ir 10 gabalų juvelyrikos priėmimo priemones: už žiedo, megztinis, plokščios replės, tiesiai chirurginės žnyplės, pincetai lenkti, plastikiniai suportai, ruletės, 1mm kristalų string, 1,5 mm karoliai string, 0,6 mm apyrankės string, 1mm granulių eilutę.

Tai papuošalai todėl prekes ir aptikimo rinkinį sudaro 10 skirtingų stilių papuošalai rasti: Šuolis Žiedas, Omarų Užsegimas, Galvos Polių, varžtinė-Akių Pin, Susirangyti Granulių, Auskarai Prostitutė, Geležies Juostelės Pabaigos, Juostos Apkaba Curl su Kilpa ir Apkabos, Sieniniai Žavesio.

Puikus apdorodami apyrankės, karoliai, auskarai, amuletai, plaukų aksesuarai ir kiti "PASIDARYK pats" elementus.

Duobute įrankiai ir papuošalai priėmimo prekės yra puikus pasirinkimas daugeliui papuošalai dalykų, tokių, kaip padaryti auskarai, todėl apyrankės, remontas karoliai, todėl lanyards ir kiti papuošalai susiję elementai.

Yra visi priedai esminius pradedantiesiems ir profesionalams, juvelyrika priėmimo.Priėmimo karoliai, apyrankės, auskarai ir papuošalai remontas, taip pat siekti, rankų darbo aksesuarų, tokių kaip raktų pakabukai, idealiai tinka vaikams siekti hobis.

Visi šie įrankiai ir priedai yra supakuotos į užtrauktuką krepšys lengvai laikymo ir apskaitinės.

Komplektą sudaro:

1 X Papuošalai Priėmimo Komplektas

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Alloy Steel
Modelio Numeris US688
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Naudojimas Home DIY

Panašūs produktai