Pilka-Rožinė Akių Medvilnės Drabužių, Siuvinėjimas Nėrinių Priedai Pločio Nėrinių 60cm Pločio

€2.12

-15%

€2.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diy lace trim, balta nėrinių juostele, green swiss voile lace in switzerland, lace sexy underwear, butas nėrinių apdaila, mėlynos spalvos nėrinių apatiniai, dubajus nėriniai, sausas nėrinių audinio šveicarijos vienspalviai voile, Nėrinių Apdaila, cluny nėriniai.

Produkto: akių drabužių, siuvinėjimas nėrinių priedai nėriniai

platus: Apie 60CM

spalva: pilka-rožinė

medžiaga: Tinklo siūlai, nėriniai

kaina: Kaina yra 1 m nėrinių kaina

naudojimas: ji gali būti naudojama kaip užuolaidos, gazas sijonai, vaikiški drabužiai, tinklelio kojinės, sijonai, namų dekoracijas, krepšiai, ir staltiesių.Sumanus draugai, visapusiškai žaisti savo kūrybiškumą. ~ ~

aprašymas: žemės verpalų tinklelio, labai minkštas

spalva skirtumas: visos nuotraukos šioje parduotuvėje yra priimami savininkas be jokių pakeitimų, bet spalva skirtumas yra neišvengiamas, visi bus matyti kai kurių skirtumų, spalvos skirtumas negali būti panaudotas kaip priežastis, dėl grąžinimo ar vidutinio sunkumo arba neigiamus komentarus, nepriimtina, prašome padaryti, kad ne, ačiū!

Žr. prieš perkant: Kartais gali būti blogo, pvz., snagging mažų skylučių ar mažas, purvinas, tiems, kurie siekia tobulumo ir yra naudojami ieško trūkumų, su didinamuoju stiklu, prašome padaryti, kad ne.Mūsų pelno yra tokia maža, kad mes negali pakęsti tokių bėdų.Prašome suprasti!

Imtasi natūra:

- -_- -

- -_- - - -_- - - -_- - - -_- - - -_- - -|-_-|-

Rinkinys Tipas No
Medžiaga 100% Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva klasifikacija 1 Rice
Apdaila Nėriniai
Audinio Tipas Poliesteris
Funkcija Eco-Friendly, Elastinga
Tipas Didmeninės No
Technics Megzti

Panašūs produktai