Žalia Kaukė Prilimpa Anti-Acne Poras Valymo Molis Giliai Valanti Kietas Kaukė Žalia Detox Stick Balinimo Giliai Maitina Purvo

€2.69

-30%

€3.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: draugai mascarilla, kinijos žalioji arbata, disponuoti kaukė, molio veido, kaukė nulupkite, žalia kaukė prilimpa, actekų molio, slim arbata, veido aukso kaukė, žiedas smiley.

Aprašymas: 1.Produkto priima dizainas sukasi galva, kuri yra patogiau naudoti, ir nėra lengva purvinas rankas 2.Tekstūra yra gerai ir sklandžiai, lengvai plisti ir lengva taikyti.Drėkina, ji gali veiksmingai sumažinti inkštirų, kontrolės aliejus, pagerinti veido bukumą, ir šviesina odos toną. 3.Žalioji arbata kieto valymo kaukė sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, kuris gali efektyviai išvalyti odos poras, giliai išvalyti odos nešvarumus, reguliuoti odos vandens ir aliejų balanso, papildyti odos drėgmę ir maitina odą. 4.Baklažano kietas spuogai veido kaukė yra baklažano, augalų ekstraktai, kuris gali efektyviai sumažinti augimo veido spuogus ir sumažinti spuogų susidarymo. 5.Mažas ir lengvas, lengva nešiotis.Tinka visų tipų odai.Jis tinka atlikti namuose, kelionės, verslo kelionė ir pan.kaip naudoti: 1. Nugara iš pasta ir taikyti į veidą. 2. Taikoma tolygiai veido ir palikite apie 10 minučių. 3. Po to, kai jis džiūsta, nuplaukite vandeniu.pastaba: Naudokite žaliosios arbatos valymo kietosios kaukė intervalo laikas: Riebiai odai: Rekomenduojama naudoti intervalas yra 2-3 kartus per savaitę.Sausa oda: Rekomenduojama naudoti intervalas yra 1-2 kartus per savaitę.Mišri oda: rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę, T zona ir 1-2 kartus per savaitę, U zonoje.Normali oda: kartą per savaitę rekomenduojama.Specifikacijos: Taikoma žmonėms: bendra Odos Tipas: Bendrasis Grynasis kiekis: 40g. Tinkamumo laikas: 3 metus Gaminio spalva: žalia, violetinė Pakuotė: 1*Kietosios kaukė Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.Dėkojame už jūsų supratimą.

Funkcijos 5 Aliejus-kontrolės
Formulės Kremas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Lytis Moteris
Tipas Galima Skalbti Kaukė
Komponentas Žalioji Arbata Detox Stick
NET WT 40g
Funkcijos 3 Balinimas
Naudoti Veidas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Spuogų Gydymas
Savybės 4 Giliai ReplenishmentItem
2 funkcija Drėkinamasis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris Arbata Valymo Kaukė
Funkcija Balinimas, Spuogų Gydymas, Anti-Aging
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė

Panašūs produktai