2021 Geriausia Pardavimo Geležinkelio Lokomotyvų Magnetinio Prijungtas Elektros Mažų Traukinį Magnetinių Bėgių Žaislas Suderinama Su Medinių Bėgių

€4.24

-26%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: geležinkelio žaislas, geležinkelių skaidrių, building block tracks train, dangtelis gitara, lgbt vėliava, atlas diecast, medinių bėgių traukiniai, geležinkelio bėgių priedai, Traukiniu, geriausia parduoti.

Kulka Taškų:

1、Skatinti Vaikų Susidomėjimą: traukinys turi realu atrodo, ryškios spalvos, tai puikus žaislas, skirtas nedidelių traukinių mėgėjams.

2、Paprastas Gameplay: Įdiegti AAA baterija ant lokomotyvo, ir tada paspauskite jungiklį, kad traukinys judėti pirmyn ir atgal.

3、Įvairių Būdų, kaip Žaisti: Jūs galite įdėti kitų magnetinių vežimėliai ant magneto dalis, ir ilgas traukinys bus daugiau juokingas, žaisti.

4、Saugi Medžiaga: žaislas pagamintas iš tvirtos ir vaikas-saugi plastikinė medžiaga, ji yra atspari krenta, jūsų vaiko mėgstamiausias žaislas.

5、Medinių Takelių: siekiant padidinti žaidimo efektas, traukinio žaislas gali būti padėtas ant medinių bėgių BRIO (šis produktas neturi būti medinių bėgių), kuris yra įdomiau.

Specifikacija: Medžiaga: ABS

Dydis: apie 9.5*3.5*5cm/3.74*1.38*1.97 į

Baterijos: AAA baterijos (neįtraukta)

Įpakavimas: dėžutė spalva

Svoris: apie 80g

Pakavimo Sąrašas:

1*Lokomotyvų Žaislas

Pastaba:

Medinių bėgių nėra įtrauktas į paketą.

Amžius > 3 metų
Įspėjimas nr., Nėra
prekės pavadinimas Electric traction locomotive toy
dydis 9.5 x 3.5 x 5 cm
Scale Kita
Modelio Numeris Electric traction
Drop laivyba Parama
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Sertifikavimo CE, 3C
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Traukinys
Svoris about 80g
Brūkšninis kodas No
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai