2021 NewCraft Štampai, Metalo Pjovimo Miršta Cut Pelėsių Helovinas Miršta Apdailos Užrašų Knygelė Popieriaus Amatų Peilis Formos Ašmenys Antspaudų Ir

€0.98

-59%

€2.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: supjaustyti mirti, mirti, antspaudas laimingas helovinas, h miršta, rašalo helovinas antspaudai, mirti gabalai punktyras, miršta vyrai, 3d "pasidaryk pats" pjovimo miršta, pirkti helovinas antspaudai, mirti gabalai piniginės.

Aprašymas:

Būklė: Aukštos kokybės plonas metalo pjovimo miršta, pagaminti iš 100% plieno

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: Anglies plienas

Dydis:(Apytiksliai) miršta: Kaip Paveikslėlyje

Keitimas:1mm =0.039 colių

Veikia daugumoje didelių markių mirti pjovimo mašinos

"PASIDARYK pats" Amatų Dovanos: Jūs galite dažyti šiuos apdailos metalo scrapper liejimo produktai, į skirtingas spalvas, kad sukurti savo stilių projektus, kurie gali būti lengvai naudojamas kaip gražus ornamentas.

3D Vaizdo Efektas: Įdėti visi pelėsiai ant popieriaus ir iškirpkite skirtingo ratą gauti sluoksniavimasis, tada jums bus gražus ir nuostabus 3D vaizdo efektą.

Multi-naudojimas: Šis grakštus scrapper mirti yra taip convinent, kad gali būti naudojamos "PASIDARYK pats" scrapbooking, albumas, foto, kortelės priėmimo, kvietimai, atvirukai ir kt.

Gražus Kūrinys: gražus meistriškumo, subtilus pažangiausius ir lygaus paviršiaus, tai gali padaryti jūsų kortelės gražus ir atrodo patrauklesnė.

Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės anglies plieno, jis yra patvarus, saugus liesti, nėra lengva sulaužyti ir deformuoti.

Prašome atkreipti dėmesį:

1.prašome patikrinti, matmenys dalys atidžiai prieš pirkdamas!

2. Dėl skirtingų gaminti partijomis, gali būti 1-5mm nuokrypis už prekes.

3.Pagal skirtingus šviesos.kompiuterio ekrane.Ten bus nedidelis skirtumas spalvos.Prašome patikrinti, ar faktinis produkto.

Pakuotė :

1pc x Metalo Pjovimo, Miršta, miršta Trafaretai

Medžiaga Metalo
dydis 8.4*8.2 cm
Modelio Tipas Žmogaus Figūra, Architektūra
Svoris 30g
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Rankų darbo atostogų gimtadienio dovanos

Panašūs produktai