Reikia 30days siųsti TGA-ARG Žiedas Rankena RS2 už DJI RS2 Nešiojamą Gimbal DJI RS2 rinkinys Anglies Pluošto Žiedas parama DJI S2

€839.14

-49%

€1 645.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rs2, grupinio, kamera strėlės, dji ronin, ronin sc, gimbal liemenė, bmcc, plieno gimbal žiedas, steadicam liemenė, gimbal delniniai.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[8888] Daugiau Informacijos

MALONIAI PRIMINTI, kad tai yra Presale elementą, jis bus pradėti laivybos Kovo mėn.

Susisiekite su mumis laisvai, jei turite bet kurį klausimą.

TILTA TGA-ARG Advanced Žiedas atraminis Laikiklis, skirtas DJI RS2 fotografavimo

Išplėstinė Žiedas Rankena RS 2 suteikia jums daugiau lankstumo, kai maitinimui jūsų gimbal, montavimo priedai, kontroliuoti belaidžio atlikite dėmesio varikliai ir veiklos gimbal kūno.

Komplektą Sudaro:

Žiedas su šlapia Danga Dalis ITGA-BRG-UP) x 1

Žiedas su šlapia Danga Dalis IITGA-BRG-ŽEMYN) x 1

Nuotolinio Valdymo Imtuvo Modulis RS 2

RS 2 Nuotolinio Valdymo Rankena, Pažangių Žiedas GripTGA-ARG-RCHx 1

Dual Channel Belaidžio Objektyvo Valdymo Rankena, Pažangių Žiedas GripTGA-ARG-WCH) x 1

Sistema leidžia jums galios RS 2 arba Aukso Kalno Baterija, V-Mount Bateriją, arba RS 2s Akumuliatoriaus Rankena.Išplėstinė Žiedas su šlapia Danga leidžia jums prijungti RS 2s Akumuliatoriaus Rankena viršuje žiedas, kuris tarnauja kaip energijos šaltinis, ir su rankena viršuje.Tai gali būti naudojama combatination su Aukso arba V-Mount Baterijos Plokštė, kuri suteikia jums daugiau flexibilty ir ilgiau baterija nustatyti.

Dešinės Pusės Valdymo Rankena leidžia jums kontroliuoti judėjimą, Gimbal Galvos ir siūlo fotoaparato valdymo per RS 2s kameros valdymo uostų.Vienu pirštu varantys leidžia jums kontroliuoti DJI Focus Variklis ar mūsų Tilta Branduolys M ir Nano.

Kairėje Pusėje Fokusavimo Rankena siūlo tą patį belaidžio atlikite foucs galimybes, bet su dviem pirštais ratai, kuri leistų vienu metu kontroliuoti Dėmesio, Iris, Priartinimo, ir Gimbal Vadovas, visi tik su vienu operatoriumi.

Sistema suteikia daugiau stabilumo, kai veikia RS 2 ir įtraukti kickstands leidžia jums nustatyti gimbal žemyn po ilgai trunka.

Išplėstinė Žiedas su šlapia Danga nėra baterijų plokštės ir suderinama baterijų plokštės yra šiuo metu negalima įsigyti atskirai.Žiedas su šlapia Danga nėra įtraukti adapteris, skirtas RS2s Baterijos Rankena, kuri leidžia jam veikti kaip Rankena Viršuje, už Žiedo ir teikti galia iki gimbal.Šių baterijų plokštės turėtų būti paskelbti iki metų pabaigos.

Atkreipkite dėmesį: kiekvienas rankena reikalauja vieno 18650 baterijos energijos, kurios nėra įtrauktos.

Spalva: Juoda

Skersmuo Pagrindinis/Advanced Žiedas su šlapia Danga yra 570mm x 510mm x 175mm.

Skersmuo Rankena yra 30mm.

Pastaba:

1. Galiojančią jūsų telefono NUMERIS laivybos būtina.Kitaip mes negalime garantuoti, pristatymas.

2. Mūsų kaina neįeina importo muitas, vietos mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, Su savo šalies Muitinės tarnyba prieš perkant.

3. Mes laivas šį elementą Jntprojektai.lt STANDARTINIS PRISTATYMAS.

Prekės Pavadinimas noircerf
Modelio Numeris TGA-ARG
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip

Panašūs produktai