2021 Akių Permatomas Seksualus Vyrai Kelnaitės vientisos Spalvos vyriški Apatiniai Boksininkų Prarasti Karšto Pardavimo Kelnės Mados Vyrai Trumpas Boksininkai

€2.21

-32%

€3.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boksininkas vyras, vyrai miego apatiniai, transpar seksualus vyrų apatiniai, ciokicx diržas, boksininkas diržas, vyrai blizga spandex bikini, vyras apatiniai, vyrų apatiniai, matyti per trumpi šortai, trumpas vyrai.

Dėmesio : Kaip neseniai epidemija yra rimta Viso Pasaulio, Taip ir mes išsiūsime jums per Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas ar EUB , kuris bus saugiau ir greičiau.

Dear Friend, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Mes garantuoja jums:

Žemiausia kaina: mūsų parduotuvėje visos prekės yra mažiausia kaina, dėl Aliexpree.mes turime gamyklos produktas, mes ant visų rūšių Drabužiai ir Batai ir Krepšys

Aukščiausios Kokybės: mūsų prekės su prekės ženklu ir aukščiausios kokybės, bus užtikrintas savo pasitenkinimą.

Didelių Atsargų ir Greitas Laivas: mes esame didelė bendrovė, turinti didelį sandėlį, turi galinga komanda paslaugos jums.mes visada laivas per 0-48hours.

Lašas Laivybos ir Didmeninės: mes teikiame lašas laivybos ir didmeninė prekyba, kviečiame susisiekti su mumis.

PASTABA: yra 1-3cm klaidų, dėl rankinis matavimas.Visi matavimo cm ir pls pastaba 1cm=0.39 colių

Dydis Tarptautinės Dydžio.pls pasirinkti normalaus dydžio, kaip jūs paprastai dėvėti!

-1. Per 3-7 darbo dienas pristatymas bus tvarkomi, kai mokėjimas yra visiškai patikrintas. -2. Kai užsakymai buvo išsiųsti, galite stebėti jį dėl vietos Logistikos Svetainę ar Logistikos oficialioje interneto Svetainėje per kelias dienas. -3. Mes paprastai siųsti sklypus, per klientams pasirinkite pristatymo būdą.Pvz., Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Kinija Paštu, Oro Paštu, ePacket, Jntprojektai.lt Užsklanda Laivybos ir kt. -4. Sklypo bus deliveried 30-60days.Somtime, tai bus šiek tiek vėliau, nes oras,Nekontroliuojamų veiksnių.Prašome būti tikri, ir tikiuosi, jūs galite suprasti, ačiū. -1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome paliko teigiamus atsiliepimus.ačiū! -2. Visos rekomendacijos, yra sveikintinas.Mes stengiamės tobulinti mūsų paslaugas pagal savo pasiūlymą. -3. Susisiekite su mumis jei jums nėra malonu mūsų produktą, prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.mes stengsimės išspręsti problemas, kaip geriau galime.

Modelio Tipas Kietas
Stilius vyrai Žemo Liemens kelnės
Kilmės KN(Kilmės)
Stiliaus 4 Mažas Juosmens
Apatinės Kelnės & Boksininkai Kelnaites
Stilius 6 Vyrai, Medvilninių Trumpikių
Medžiaga MEDVILNĖS
ID M120986
Stilius 2 kvėpuojantis vyrų boksininkų
Prekės Pavadinimas weirdo
Tipas Skaidrus Vyrų Apatiniai
Modelio Numeris Men Boxers
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius 5 Quick Dry
Nepadori Nuotrauka No
Stilius 3 U-dugnu Kvėpuojantis Apatiniai
Lytis VYRAI

Panašūs produktai