Atleiskite, Kelionės Lopai Drabužių "PASIDARYK pats" Moterys T-Shirt Hoodies Geležies-Perdavimo Drabužių Mados Mergaitė Terminis Lipdukas Appliqued

€1.51

-31%

€2.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: geležies paveikslėlių perkėlimas, katė pleistras, akių geležies pleistras, medžiaga lipdukas, šilumos perdavimo knyga marškinėliai, uogienė barstytuvas, 3d pleistras, nėriniai šiluminės dėmės, geležies lipdukas, Šilumos Perdavimo.

Pirkimo Pastabos: 1, Kad daugiau nei $6, siųsti sekimo numerį(išskyrus Nuotolinio šalį). 2, Mes remiame Visų rūšių Užsakymą,jei reikia, susisiekite su manimi.

1.Apie Kokybę: prekės bus bandomi ir tikrinami iki pristatymo. 2.Klientų Aptarnavimas: Mūsų atsakas bus suteikta per 24 valandas po gavimo skundą ar prašymą. 3.Spalva Skirtumas: Dėl ekrano,atsižvelgiant ir aplinkos apsaugos tikslais,ji gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp projekto ir produkto.prašome kreiptis į faktinę spalva, kai gaunate prekes. 4.Dydis Nuokrypis: Prašome leisti 1-2cm paklaida apie modelio dydžiai dėl matavimai iš skirtingų kampų.prašome suprasti. 5.Priimtas pritaikyti: Bet koks modelis, dizainas gali būti pritaikytas.prašome susisiekti su mumis, jei reikia.

Prekės Pavadinimas SSVV
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Rinkinys Tipas Taip
Stilius Geležies-dėl, "PASIDARYK pats" Marškinėlius/Megztiniai/Hoodies
Produkto Tipas Lopai
Modelio Numerius Lopai drabužiai
Modelio Numeris D-385
biuro įranga Aplikacijos/Spausdinti/Išsiuvinėti
Laivų, Iš Kinija
Plunksna Karšto/Cool Ašarojimas
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Lopai drabužiai
Paketas apima 1 vnt PET Lopai
dydis As the picture, As picture show
Technics Appliqued, Geležies lopai
A Lygis Skalbti Lengva Buitinių Lygintuvai
Produkto Technics Šilumos Perdavimas
Funkcija RANKŲ darbo, Eco-Friendly

Panašūs produktai