Naujas Atvykimo Medvilniniai Siuvinėjimo Nėrinių Audinys Su Akmenimis Aukštos Kokybės Šveicarijos Vienspalviai Voile Nėriniai Moterų Vestuves Nėrinių Suknelė

€43.05

-9%

€47.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plonas vienspalviai voile audinys, sidabro šveicarijos nėrinių audinys, nėrinių audinio šveicarijos audinys, aukštos šveicarijos nėrinių audinys, vilnos audiniai vienspalviai voile, šveicarijos nėrinių audiniai, balniškumas audiniai vienspalviai voile, vienspalviai voile šveicarijos nėrinių audinys, spausdinti vienspalviai voile audinys, tiulio vienspalviai voile audinys.

Prekės Informacija

Mokėjimo Det jaudina

Mokėjimo metodą Jntprojektai.lt palaiko.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas ir telefono numeris yra teisingas.Mes tik sekti savo adresą, išvardytų Jntprojektai.lt mokėjimo už vežimą.

Pristatymo Informacija

1. Galime pagal kliento reikalavimus,visos prekės yra laivybos DHL, "fedex", UPS, jūs galite gauti prekes tik per 3-7 darbo dienas,tikimės, kad visi klientai gali gauti prekes ne pirmą kartą.

Dėmesio: Bet kartais Dėl Įtempto Sezono Pristatymas Bus atidėtas,Kad Paprastai,Pls Nesijaudinkite.

2. Pirkėjas privalo sumokėti mokesčio ir/ar akcizų įkrauti savo šalyse, jei ten reikia.

Atsiliepimai

Pasitenkinimas iš kliento yra mūsų hounor,ir tai yra labai svarbu mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome pateikti mums penkių žvaigždučių ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.

DUK

Q1: Kiek laiko pristatys prekes po to, kai aš mokėti ?

Sinyafashion: mes paprastai laivas jums prieš Pekino Laikas 5 o'clockPM kasdien ir duoti jums sekimo numerį, antra diena rytoj!

Q2: kodėl pardavėjas pasirinkti logistikos, kad skiriasi nuo mano pasirinkimas?

Sinyafashion: paprastai, mes pasirinkti geriausią express", nes kiekvieno pirkėjo adresas yra ne tas pats, kai kurios adresas yra atokiose vietovėse, pirkėjai renkasi logistikos negali atvykti,tačiau prašome nesijaudinkite, mes pakeisti logistikos jums ir atsiųs jums pranešimą,atkreipkite dėmesį, "Jntprojektai.lt" Pranešimus. (DHL, kaip pirmasis pristatymas pristatymas, atokiose vietovėse numatytasis Fedex,AVS ir tt.)

Q3: Kaip ilgai aš galiu gauti mano prekių po to, kai pardavėjas buvo išsiųstos?

Sinyafashion: Ji paprastai trunka apie 3-7 dienas nuo jūsų užsakymo atvykti,tačiau kaip tai yra prekybos sezoną, laivybos bendrovės yra labai užsiėmę ir kai kurių nurodymų gali užtrukti šiek tiek ilgiau atvykti.

Q4: kodėl pardavėjas sako, kad prekės buvo išsiųstos,bet matau, kad informacijos vis dar"laukia pristatymą"?

Sinyafashion: mes paprastai laivas jums pristatyti prekes, bet reikia antrą dieną užpildyti sekimo numerį jums,sistema parodys "pristatymas"

5 klausimas: kodėl kai kurie produktai yra naudoti"matuokliai"kaip Pardavimo vienetą, bet kai kurie yra naudoti"kiemuose", kaip Prekinis vienetas?

Sinyafashion: pagal gamybos procesas, mes turime padaryti skirtumas tarp pardavimų, prašome suprasti!prašome patikrinti, ar aiškiai prieš užsakymą.

K6: kodėl aš gauti produktą, ilgis mažiau nei aprašymą?

Sinyafashion: mūsų produktai yra reikia dažų arba spausdinti,siekiant užtikrinti, kad jūsų sveikatą, tai yra padaryta aukštos temperatūros procesas, aukšta temperatūra daro audinio susitraukimas, taip, kad audinys yra trumpesnis nei faktinis,bet nesijaudinkite, mes siekiame pagerinti gamybos procesą, klaidų kontrolė 0.3 metrų, arba tiek (normaliomis aplinkybėmis yra 5 metrų).

Audinio Tipas Pieno šilko
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Plotis 100-120cm
Modelio Numeris TM 17273-1
Prekės Pavadinimas 2 Guipure Nėrinių Audinys, Laido nėrinių audinys, Guipure laido nėriniai
Pakavimas 5yards/vnt
Technics Išsiuvinėti
Prekės Pavadinimas 3 organza nėriniai, Organza lace fabric, du kartus organza nėriniai
Rinkinys Tipas No
Produkto pavadinimas 2 prancūzų nėriniai, Prancūzijos nėrinių audinys, tiulio nėrinių, Tiulio, Nėrinių Audinys
Produkto Tipas Nėriniai
Naudojimas moterų vestuves vakarinę suknelę
Produkto pavadinimas 3 pjovimas lazeriu nėriniai, lazerio pjovimo nėriniai
Elemento Pavadinimas 1 prancūzijos ju nėriniai, prancūzijos tiulio nėrinių, tiulio tinklelio nėriniai
Produkto pavadinimas 1 Siuvinėtų Nėrinių Audinys, siuvinėjimo nėrinių audinys
Produkto Pavadinimas afrikos nėrinių audinys, Nigerijos nėrinių audiniai
prekės pavadinimas Šveicarijos nėrinių audinys, Šveicarijos vienspalviai voile nėriniai, šveicarijos vienspalviai voile nėrinių šveicarija
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Apdaila Nėriniai
Medžiaga Pieno Pluošto
Funkcija Eco-Friendly, Elastinga, Tirpsta Vandenyje

Panašūs produktai