10 Vnt. Vienkartinių GRILIS vonele Plokštelės Aliuminio Folija, Skardos Įdėklais už Tepalas Sugauti Keptuvės Pakeitimo Linijinės Padėklai, Be Dangtelio

€1.95

-48%

€3.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padengti weber, fiesta grilis atsarginės dalys, baras lašinamas dėklas, aliuminio dėklas, grilio plokštė, lašinamas dėklas, grilis kilimėlis, kryžiaus žuvys, grilio dangtis, aliuminio folijos plokštelės.

★Aprašymas:

▲.Alavo folija keptuvės yra vienkartiniai ir perdirbti, todėl jie puikiai tinka netiesioginių valgių. ▲.Paprastas būdas išlaikyti grotelės švarus ir paruoštas paslaugos. ▲.Tinka kepti patiekalai, makaronai, troškinimui, užkandžiai, desertai ir kt. ▲.Gali būti naudojami kepimo ar naujo pašildyti maistą į orkaitę, arba laikyti kairę per maisto produktus į šaldytuvą ar šaldiklį. ▲.Tvirtas alavo folija daro šios keptuvės idealiai tinka įvairių jes, pvz.: kad patiekalų, marinating, saugoti maisto produktus ir kt.

★Specifikacija:

Spalva: Sidabrinė Medžiaga: Alavo Folija Dydis: L*W*H: 13.9*11*4.2 cm(5.47*4.33*1.65 in) Talpa: 300ml Paketas Apima: 10 x Alavo folija visos

★Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas. - Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

★Pakavimo sąrašas:

Paketas Apima: 10 x Alavo folija visos

Tipas Kiti Priedai
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Virimo/Kepimo/Grilis

Panašūs produktai