Šuo, Katė Kramtyti Žaislus Įdaryti Cypimo Pet Žaislas Pliušinis Animacinių Filmų Laukinių Žąsų Atsparumas Piskliwy Garso Šunų Dantų Valymo Reikmenys

€1.07

-39%

€1.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pliušinis žaislas, minkštas žaislas, apsiaustas sofa, kawaii pliušas, katė stuf, kamuolys šuo, viduramžių apranga, katė minkštas žaislas, šuns žaislas augintiniui, pet žaislas.

Animacinių Filmų Laukinių Žąsų Pliušinis Šuo Žaislai Atsparumas Bite Piskliwy Garso Pet Žaislas Dantų Valymo Šuniuką Šunys Kramtyti Prekes

Savybės: Pliušinis Įdaryta Žąsis Šuniuką Šunų Kramtyti Žaislus Mažoms ir Vidutinio dydžio Šunims Saugiai ir piskliwy ĮDOMUS.Į squeaker yra hid den kūno laukinių žąsų žaislas.Jūsų šuo bus paleisti aplink namą, vežančių jai į burną,kloti ir purtyti, kad ji girgžda.Puikus žaislas, jis girgžda, taip pat kitų šunų kaimynystėje like it too!Jis padeda pašalinti šuns akmenis, šviežią kvapą ir valyti dantis veiksmingai.Laikyti šuns dantis sveikus.

Aprašymas: Super-minkštas debesėlis pliušinis šunys myli Savo šunį patiks žaisti su šiais žaislais

Specifikacijos: spalva:juoda/ruda/mėlyna medžiaga:linas

Pakuotė: 1 x Laukinių Žąsų, Skambančių Žaislų Aštrių Krūminių Dantų Valymo žaislai

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
Medžiaga Guma

Panašūs produktai