Vasarą Moterys, Vintažinės Spausdinimo Kryžiaus V Kaklo Midi Suknelė Moterų Raglan Rankovėmis Drabužius Atsitiktinis Lady Prarasti Vestido D8153

€11.46

-18%

€13.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz450 2009 grafika.

Pirkimo pastabos

1.Tai yra Azijos dydis, prašome ignoruoti žymeklį, ne tik ją pasirinkti iš S/M/L, pažvelgti į išsamią matavimo dydžio stalo ir palyginti su savo kūno dydis gauti tinkamą tinka.Ačiū!

2. Modelio nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Kai pamatysite daiktų, pakaba, tai realus vaizdas, kaip ir tai, ką gavote.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.

3.Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Dydžių Lentelė

Vitrina Produktas

PRISTATYMAS:

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Pastaba: bet skubos tvarka, ar jums reikia sujungti siunta(EMS, DHL, "FedEx", UPS) , prašome susisiekti su mumis ir pakeisti siuntimo būdas Išreikšti.

GRĮŽTI & KEISTIS:

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo, grąžinimo ar keitimo.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

ATSILIEPIMAI:

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

Profilio Tipas A
Išleidimo Data Vasaros 2021
Sezonas Pavasario/Rudens
Modelio Numeris D8153
Lytis Moteris
Iškirpte V-Kaklo
Amžius Amžius 18-35 Metų
Rankovės Stilius Raglan Rankovėmis
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Stilius Elegantiškas mados
Apdaila Nėra
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Cheminio Pluošto
Talėja Natūralus
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Tipas Reguliariai
Siluetas LAISVAS
Modelio Tipas Gėlių
Uždaryti Tipas Megztinis
Prekės Pavadinimas LUJIA ALAN
Elegantiškas mados Derliaus

Panašūs produktai