Wokhome Animacinių Filmų Modernaus Stiliaus Tapetai Virtuvės Darbastalio Vandeniui Baldai Lipnios Sienos Dokumentų Namų Puošybai

€10.03

-27%

€13.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baldai įrankis seminaras, bali, 3d tapetai vonios kambarys, vonios kambario grindų lipdukas vandeniui, wallpap, sienos lipdukas, namų ir virtuvės, sienos dokumentų namų dekoro šalį, 3d grindų popieriaus, minkšti baldai.

【MEDŽIAGOS】PVC

【FUNKCIJA】Greitai ir lengvai įdiegti - tiesiog žievelės ir klijuoti!Mūsų peeal ir klijuoti tapetai yra mouldproof ir drėgmei atsparus.Puikiai tinka tiek nuomininkų ir namų!

【RITINIO MATMENYS】0,6 m x 3m =1.8 kv.m

【DAUGIAFUNKCĮ】 "PASIDARYK pats" yra!Mūsų žievelės ir klijuoti tapetai gali būti naudojama sienų, spintos ir stalčiai, counter tops, knygų lentynos, spinta lentynomis, lentynos, langai ir sandėliukas zonose ir kt.

【PATARIMAI】Mūsų Žievelės ir Klijuoti tapetai su stabilios kokybės, ir tai yra geras vertė už pinigus.Prašome vieta ant švarios, sausos objekto arba Lygaus paviršiaus ir pirkti pakankamai rolls tuo metu, įsitikinkite, kad jie yra kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo.

Konkreti operacija

1/Priemonė ir supjaustyti

Atsikratyti pašalinių medžiagų ar dulkių fome paviršiaus, kur thae žievelės ir klijuoti tapetai bus pridėta sureguliuokite popieriaus paviršiaus ir padalykite 10-15mm didesnis nei faktinis dydis paviršiaus

2/Žievelės ir klijuoti

Atskirti žievelės ir klijuoti apmušalus pridedami cellotape apie abu tento kraštai ir traukti juosta abiem kryptimis

3/Nulio

Pridėti žievelės ir klijuoti apmušalus į paviršių, paspauskite šis produktas, pradedant nuo centro dalies link išorinės dalies, o tebetaikomų pagrindo popieriaus, truputį

4/Sklandžiai

Jei yra oro burbuliukų, po dirželio žievelės ir klijuoti apmušalus, atsikratyti su adata arba taško, peilis(Išskyrus Popieriaus Pynimo Produktų)

Įžanga tapetų sienos į ritinius
Medžiaga PVC, Aliuminio Danga
Specifikacija Single-piece Package
Scenarijus SIENOS
dydis 60cmx1/3/5m
Privalumas Renovacija/Aukštas danga/Drėgmei atsparus
Stilius Modernus
Klasifikacija Korpuso Viryklė, Dėl Plytelių, Už Sienos
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Savybės Virtuvės Šviestuvas
Pavadinimas Tapetai/virtuvės roll kovos su naftos lipdukai/Sienų lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Animacinių filmų
Prekės Pavadinimas Wokhome

Panašūs produktai