Už " Harley Turistinis Road Glide FLTRX-2019 Road Glide Specialios Motociklo Dvigubas priekinis žibintas Lauktuvės Apdailos Žiedas Dangtelis Juodas

€22.52

-5%

€23.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: electra glide, harley, harley davidson, 666 žiedas, varlė žiedas, davidson harley road glide, davidson harley kelių karalius, kelių tūptinės specialiųjų, papūga žiedas, odin žiedas.

Produkto Aprašymas: Spalva:Juoda Lengva įdiegti Apkabinimai dvigubos priekiniai žibintai, ir apima matinė juoda gamyklos bezel už grėsmingas aerodinaminis išvaizda Gali būti įdiegta be išimdami žibintai arba lauktuvės Įmontuoti: 2019 m. Už Harley Road Glide Ultra FLTRU Už Harley Road Glide FLTRX Už Harley Road Glide Specialios FLTRXS Už Harley CVO Road Glide FLTRXSE iki 2018 m. Harley Road Glide Ultra FLTRU Už Harley Road Glide FLTRX Už Harley Road Glide Specialios FLTRXS Už Harley CVO Road Glide FLTRXSE 2017 m. Harley Road Glide Ultra FLTRU Už Harley Road Glide FLTRX Už Harley Road Glide Specialios FLTRXS 2016 m. Harley Road Glide Ultra FLTRU Už Harley CVO Road Glide Ultra FLTRUSE Už Harley Road Glide FLTRX Už Harley Road Glide Specialios FLTRXS 2015 m. Harley CVO Road Glide Ultra FLTRUSE Už Harley Road Glide FLTRX Už Harley Road Glide Specialios FLTRXS Pakuotė: 1xHeadlamp apdaila(Kaip paveikslėlyje parodyta)

Modelio Pavadinimas Už " Harley
Spalva juoda
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Elemento Plotis 0inch
Medžiagos Tipas ABS Plastiko
Prekės Pavadinimas VEIKIA PANTERA
Prekės Svoris 0.3kg
Motociklams Padaryti Harley-Davidson
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai

Panašūs produktai