Hepa Filtro, Šoninių Šepečių Pirminis Filtras Ecovacs Deebot N79S N79 Eufy RoboVac 11 11C už CONGA KOMPETENCIJOS 990 Teptuku Padengti

€8.22

-25%

€10.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spare conga 990, šerdelės, conga 990, battery conga 990, conga 990 vandens, conga bakas 990, robotas dulkių siurblys, skirtas kilimų ir grindų, haier robotas, dyson robotas dulkių siurblys, haier atsarginės dalys, priedai conga 990.

Suderinamumas su: deebot n79s atsarginės dalys, tinka Ecovacs DEEBOT N79S/ N79SE/ DEEBOT N79 (DN622)/ N79W/ N79T robotų dulkių siurblys.NE VISAI TINKAMI RYKLYS JONŲ !

Šoninis Šepetys Funkcija: N79s šoniniai šepečiai gali užfiksuoti įvairių šiukšlių, lengva pašalinti nešvarumus, dulkes ir šiukšles iš kampų ir briaunų veiksmingai ypač plaukus ir savo augintinio plaukų.

HEPA Filtro Funkciją:už Deebot n79s priedai HEPA filtras gali fiksuoja dulkės, gyvūnų pleiskanos ir daugiau padėti, kad patalpų oro daugiau šviežių.

Šiltas Patarimai: Jei n79s deebot šepečiai išlenktas dėl laivybos, susigrąžinti juos tiesiog mirkymas su šilto vandens, keletą minučių atsigauti.Tai neturės įtakos kokybei ir rezultatams.

Patarimai :

1.Laikyti Deebot N79 veikia ne piko efektyvumą, pakeisti filtrus ir šoninius šepetėlius kas 2-3 mėnesius.(priklausomai nuo naudojimo dažnumo)

2.Snap filtro ir šoninių šepečių į vietą greitai ir be vargo dirbti.

Kaip pakeisti filtro rinkinys:

1.Imtis iš purvo, šiukšlių.

2.Įdėkite naują filtrą nustatyti į purvą bin.(Įsitikinkite, kad juoda kempinė filtro apačioje)

3.Uždarykite filtro durų,ir iš naujo, purvo bin atgal robotas siurblys.

Kaip pakeisti šoninius šepetėlius:

1.Atlaisvinkite šoninis šepetys su moneta arba mažas atsuktuvas.

2.Pašalinti pusėje teptuku ir įdėti naują šoninis šepetys atgal į vietą.

Gaminio dydis(apie):

Šepetys plaukams:55mm

Hepa filtras:110 mm x 50mm x9mm

medžiaga: ABS

Spalva: juoda + geltona + balta

Pakuotės Turinys:

1 * Pagrindinis šepetys

4 * Filtrai

4 * Šoniniai šepetėliai

1 * Pirminis poveikis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai