5VNT, Emalio, Fe laiškas su širdies CZ nutiesti micro pakabukas, Aukso Metalo FE tikėjimo Laišką Pakabukas Karoliai, Papuošalai Priėmimo

€12.88

-14%

€15.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laiškas necklac, aukso širdies žiedas, Tikėjimas Viltis Meilė, auksinės pasagos formos pakabukas, mason karoliai, nemokamai jėzus lipdukai, tikėjimas meile, dumbo marškinėliai, jėzaus laiškas karoliai, aš myliu jėzų lipdukas.

Emalio Fe laiškas su širdies CZ nutiesti micro pakabukas, Aukso Metalo FE tikėjimo Laišką Pakabukas Karoliai, Papuošalai Priėmimo

Medžiaga: Metalas, Varis, Kristalų, Cirkonio, Emalio,

Dydis: Apytiksl. 30x35mm

Forma: Rodo, kaip Vaizdą

Spalva: Aukso Spalvos

Kiekis: 5VNT/DAUG

Svoris: Apie 3,8 g/vnt

Prašome Perskaityti Ir Laikytis Prieš Perkant:

1. Danga: Ekologiška Danga , Švino Nemokamai , Nikelio Nemokamai, Cadmiun Nemokamai.

2. Pristatymas: Mes visada siunčiami paketai pagal ePaket į JAV, Brazilija.ir registruotu paštu, kad kitų šalių nemokamas pristatymas.Galite mokėti papildomai, laivybos mokestis už skubių siuntų tarnybos, tokios, kaip DHL,EMS,UPS ir kt.

3. Importo muitas: Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.Jei jūsų šalyje reikia sumokėti muitą,tai savo garbę ir atsakomybę.

Ji yra vertinama 5 žvaigždučių Atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų!Susisiekite su mumis, kai jūs patenkinti jokių problemų, mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Mes sąžiningas ir atsakingas pardavėjas ir pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta!

Prekės Pavadinimas zyunz Papuošalai
Lytis Moteris
Pakabučiai Tipas skaidrės
Stilius MADINGA
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Formos\modelis Laiškas
Modelio Numeris PD0044M
Suderinamumas Viskas Suderinama
Metalų Tipas Vario
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Nuotaika Tracker

Panašūs produktai