Plius dydis moterų aikštėje tne sandalai 2021 m. Vasaros Mados Perlų Šlepetės 35-43 multi-dydis butas šviesos patogūs moteriški bateliai

€9.25

-50%

€18.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: batai su kanopos, vyrai suknelė batai su kropkowany, vasaros sandalas, pearl batų, batų vasarą moterys, korėjos sneaker, puma sneaker moteris, sandalas vasarą moterys, pearl šlepetė, raudona apačioje vyrams.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!Jei jus domina mano produktai ir turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Būna,kad ateina be batų dėžė,tik pora batų.Bet jei jums reikia lauke,prašome susisiekti su mumis incerase kainą.Batai lange vertės 5 JAV dolerių.

Dėmesio Patarimai:

1.Spalva skirtumas gali būti dėl skirtingų monitorių,apšvietimas ir kiti veiksniai.Prašome suprasti. 2. Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo 3. Dydis batai yra per maža.Rekomenduojama imtis didesnio dydžio.

Grąžinamosios išmokos ir Grįžti

1. Jei yra kokių nors problemų su užsakymu,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes stengiamės jums padėti. 2. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės,kitaip mes atsisako grąžinti pinigus. 3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums visiems 5 žvaigždės, įskaitant Punktas, kaip Aprašyta, Bendravimo ir pristatymo Greičiu. 2. Jeigu manote, kad galime padaryti geriau,susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes suteiksime jums atitinkantis atsakymas.

Batviršio Medžiaga PU
Kulno Tipas Smailiais Kulnais
Elemento Tipas Šlepetės
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Mados Elementas ROMA
Modelio Numeris 210
Vidpadžio Medžiaga Guma
Su Platformomis No
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Padas Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas PPLMHU
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Stilius puikus
Batai Tipas Skaidrės
Taikoma Vieta Patalpų
Sezonas Vasaros
Pamušalas PU

Panašūs produktai