Plataus Kampo LED Saulės Šviesos, Saulės Energijos Sienos, šviesos, atsparus Vandeniui Judesio Jutiklis Sodo Saulės Lempos Lauke Su 3 Rūšių Keturių Pusių

€7.49

-30%

€10.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saulės jutiklis sienų apšvietimo elektros, e27 lempa led, saulės sistem sienos šviesos, 27 led, e14, saulės jutiklis sienų apšvietimo nuotolinio, saulės jutiklis sienos šviesos spindulių, sola sienų apšvietimo jutiklis, ascher saulės šviesos siena, buybay led.

Plataus Kampo LED Saulės Šviesos, Saulės Energijos Sienos, šviesos, atsparus Vandeniui Judesio Jutiklis Sodo Saulės Lempos Lauke Su 3 Rūšių Keturių Pusių

1. Na kokybė: Naudokite gerai kokybės ABS medžiagos, jis yra patvarus naudoti lauko ir ilgalaikis naudojimas.

2. PIR judesio jutiklis: jautri PIR jutiklis šviesos gali aptikti liaudies judėjimą nuo 3m iki 6m.PIR stebėjimo kampas 120 laipsnių, Ji bus automatiškai kontroliuoti šviesos įjungti ir išjungti.

3. Režimas: Jutimo režimas naktį apšvietimas bus auto šviesus, kai žmonės vaikščioti, ir išsijungs po to žmonės ėjo 15-25 sekundes

4. IP65 vandeniui atspari: Saulės Šviesa yra pagamintas iš ABS ir IP65 Vandeniui atspari medžiaga.Jis gali dirbti įvairių rūšių oro sąlygų, pavyzdžiui, lietaus, sniego ir rūko.

5. Ilgos darbo valandos: Jei pilnai pakrauna akumuliatorius daugiau nei 8 valandas tiesioginės saulės šviesos, jis bus nuolat apšvietimas daugiau nei 8 valandas

6. Maitinamas saulės energija: saulės skydelis viršuje yra lempa.Jis bus automatiškai įrašyti elektros energijos per dieną.Prašome įdiegti produktą prie tiesioginių saulės spindulių vietoje.

7. Super šviesus: 436pcs LED granulėmis, trijų pusių šviesos plokštė, gali apšviesti apimtis yra 60 kvadratinių metrų, apšvietimo Kampas 300 laipsnių, Daug šviesesnė nei kitos lempos.

8. Ji yra lengva įdiegti, be traukdami laidų.Jis yra tik reikia nustatyti produkto ant sienos su varžtu, tinka sode, kieme,praėjimų, rakinama, kieme ar važiuojamosios kelio dalies ir pan.

Medžiaga: PC+ABS

LED VNT.: 318LED/436 LED (Super Bright)

Savybės: Judesio Aktyvuota, Saulės Jutiklis, Atsparus Vandeniui/ Rainsafe

Maitinimo Šaltinis: Saulės

Aptikimo atstumas: 3-6 metrų

PIR aptikimo kampas: 120 laipsnių

Įėjimo Įtampa: 5.5 V

Bendra galia: 87W

Šviesos šaltinis: Saulės Šviesa

Šviesos spalva: Balta

Maitinimo šaltinis: 1* 3.7 V, 1500 mah 18650 ličio baterija

Įkrovimo laikas: ≥8hrs Darbo laikas: ≥8hrs

Valdymo režimai: Šviesos/ PIR Didelis šviesos vėlinimo: 15-20s

Atsparus vandeniui: IP65

Rekomenduojama installationheight: 1.8 m-2,5 m

Spalvos temperatūra: 6500K-7000K

Šviesos: 1200LM

CRI>70

Darbo aplinka temperatūra: -40℃ iki +85℃

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) durų iki Durų transportu.Prašome suprasti, šalies muitų politika.Kai kuriose šalyse gali kilti tarifai nuo sklypo atvyksta.Prašome bendradarbiauti su muitinės tvarkyti muitinės formalumus ir gauti sklypą laiko. 2) Prašome patikrinti, pristatymo adreso informacija atidžiai pateikdami užsakymą.Įrašykite adreso informacija (miesto pavadinimas.Atitinkamą zip kodas, kontaktiniai duomenys).Dėl neteisingą adresą, negali susisiekti su gavėjas sukelti pakuotės turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jūs esate atsakingi už tai. 3) Jei negavote prekės per 35 dienas, ar manote, kad problemos su transportavimu.Prašome nesijaudinkite, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes patikrinti tai už jus.Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčų.Pastaba: Kai kurie produktai bus siunčiama neregistruotu paštu ir negali būti stebimi.Bet jis bus išsiųstas jums per 40-60 dienų, prašome nesijaudinkite.Jei jūs ne gauti per 60 dienų, mes išsiųsti prekes jūs arba grąžinti visą sumą!Ačiū!

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1) Mes labai nori palaikyti savo užsakymus ir vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų.Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome pateikti mums visi 5-žvaigždučių atsiliepimus, jūsų atsiliepimai bus motyvuoti mums judėti į priekį ir suteikti jums geresnių paslaugų.Ir jei jūs paliekate atsiliepimus gražus vaizdą apie produktą, mes gali jums atsiųsti kuponą, kaip dovana.(prašome susisiekti su mumis pirmą kartą) 2)Prašome susisiekti su mumis per Jntprojektai.lt po užsakymo arba palikite mums žinutę, paprastai mes atsakysime per 1-2 darbo dienas

Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis hid
Naudojimas Pramonės
4 funkcija Pir Judesio Jutiklis
Sertifikavimo ce
dydis 15M
Savybės Saulės
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Prekės Pavadinimas BUYBAY
Modelio Numeris SL
Yra Pritemdomi Taip
Apsaugos Lygis IP65
Pagrindo Tipas Nėra
Stilius Šiuolaikinio
Garantija 1 Metai
Korpuso Medžiaga ABS
Įtampa 5V
Funkcija 1 saulės šviesa
3 funkcija Gatvės Apšvietimas
Maitinimo Šaltinis Saulės
Yra Lemputės Įtraukti No
2 funkcija Sienos Žibintas

Panašūs produktai