Hongbo 1 Vnt Marmuro Spausdinti Pagalvių Užvalkalai Pagalvėlė Padengti Lova Užvalkalas Aikštėje Automobilių Sofa Namų Dekoro

€1.89

-40%

€3.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max tamsinti stiklai.

100% Naujas Medžiaga: Poliesteris Dydis:44cm * 44cm * 1cm Uždarymas:Paslėptas Zip Spalva:Kaip Nuotraukoje parodyti Atkreipkite dėmesį:Pagalvė core nėra įtraukta, Tai tik viena pusė marginta,spalva iš nugaros pusės yra baltos spalvos poliesterio persikas oda.Visos pagalvės yra Rankų darbo, gali būti ir 1-2cm paklaida.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis ryškumo vaizdą.Siekiant išlaikyti šviežios spalvos, tai geriausia įtraukti į skalbimo vanduo, druska Pakuotė: 1 Vnt Užvalkalas (Nėra įtrauktos į pagalvę core)

Dėkojame už jūsų pasiūlymą.

Prekės bus išsiųstos iš Shenzhen paštu 48 valandas po jūsų visą sumą gavo.

!!Norma pardavėjas, dėl to laiko jis buvo pašto elementą, ne kartą jį paėmė, jūs gausite prekę!!

Pristatymo terminas:

----Oro paštu: Paprastai, apie 2-3 savaites, UK, USA, AU.

----Express: Paprastai, apie 5-10 darbo dienų UK, USA, AU.

----pristatymas į JAV, UK, Australija ir Kanada paprastai trunka 7-14 darbo dienų;

----pristatymo šalių, išskyrus JAV, jungtinė karalystė, Australija ir Kanada paprastai trunka 7-21 darbo dienas;

----Galime taip pat laivo elementą per express paslauga, kaip DHL, UPS, jei esate pasirengę mokėti papildomą mokestį.Žinoti informacijos, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Mes laivas Jntprojektai.lt adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Jntprojektai.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Prašome atkreipti prekę galite gauti kaip standartas.

Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan., tuo paypal pranešimą, kai jūs mokate mums.

Pastabos:

Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t.

Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Pardavimo sąlygos

Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.Prašome repack elementą atsargiai.Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis.Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti.Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Technics Audiniai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudoti pagalvė
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Aikštė
Modelio Numeris 543
Medžiaga 100% Poliesteris
Stilius Tvilas
Modelis Neklijuotinė
Modelio Tipas Geometrinio

Panašūs produktai