Automobilio, Mobiliojo Telefono Laikiklis, Auto Išmanųjį telefoną Universalus 360 Laipsnių Sukimosi Laikiklis CD Lizdas Montuojamas Telefono Stovas Lopšys

€4.03

-18%

€4.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Turėtojas, sofirn, koomus pro cd slot car mount turėtojas, automobilio dėklę mount lopšio laikiklis, cd muzikos, md lizdą telefono turėtojas, automobilio savininkas telefono, tuščią cd, dualsense ps5, cd lizdą, automobilinis telefono laikiklis.

Universalus 360 Laipsnių Sukimosi Automobilio dėklę Montuojamas Telefono Laikiklio Stovas Laikiklis

Techniniai duomenys:

Universalus lengvas montavimas: paprastai 4"-6" telefoną.

Patogus vieno mygtuko užrakinimo ir atrakinimo funkcija.

Dėklę ryšys gali būti lengvai įdiegtas į automobilio dėklę.

Atramos gali pasukti kamuolys sukasi 360 laipsnių optimalaus žiūrėjimo kampu.

Prekės Pavadinimas: Telefono Laikiklis

Medžiaga: ABS

Savybės: 360 Laipsnių Sukimosi, Lengva Įdiegti, CD Lizdo Įrengimas

Dydis: 10.5 cm x 6cm x 13cm/4.13" x 2.36" x 5.12" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Telefono Laikiklis

Pastaba:

1. Apie mėginys

Skyriaus pritariu nemokamai mėginio:gauti mėginį ir po antrojo įsigyti per $ 2000 galite grįžti mėginio mokestį! Informaciją galite pasikonsultuoti pardavėjas! Jei norite gauti pavyzdžius, prašome paspausti ant puslapio [iš karto paimti mėginį】jūs galite!

2. Apie kainą

Pirmiau kainos yra už mane padalijimo mažą kiekį paprastų urmu didmeninės kainos,jei turite didelį kiekį, pagaminti pagal užsakymą, OEM/ODM užsakymus,rasite pardavėjas. Kaina kiekis yra su lengvatines sąlygas,kokybės užtikrinimo!

3. Apie kokybę

Padalinys aš iškilmingai pažadu,visi produktai parduodami per griežtos kontrolės kvalifikuoti po siuntą,kokybė garantuota. Jei yra kokybės problemų,mes remsime be priežiūros tiesioginis pakaitalas politikos,prašome dauguma naujų ir senų klientų pirkti su pasitikėjimu!

4. Apie laivybos

Pristatymo laikas pagal įsakymo tvarką,švenčių ir kitų ypatingų atvejų, susijusių pristatymo klausimų, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą bendrauti,,mūsų Parduotuvėje produkto numatytuosius Sagitar Express,reikia siųsti SF Express arba kitų Express, jūs galite susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba pažymi, ir sudaro skirtumą,didelis kiekis gali būti siunčiami logistikos,specifines išlaidas, susijusias su krovinių logistikos įmonė turi viršenybę.

5. Dėl gavimo

Kurjerių pasirašyti priekinis,prašome patvirtinkite, vidaus ir išorės pakuotė yra nepažeista ir tada prisijungti,jei išorinė pakuotė žalą,prašome patvirtinkite, per pakuotės ir prekės yra ne problema, po jos gavimo. Jei turite klausimų, valstybė,prašome susisiekti su mumis. I skyriaus prieš siuntai taikomos griežtesnės bandymas,kokybės suma paprastai laimėjo ' t go wrong,tokių kaip discovery skaičius klaidą, prašome Į gavau prekes per 48 valandas, susisiekite su mumis perdirbti!

6. Apie po pardavimo

Bendrovė remia Nacionalinį trijų garantijų politiką,bet kokybės problemų,po patvirtinimo, laisvosios prekybos,garantinis nerimauti nemokamai! Remti pakeitimas,pakeitimo ir atgal krovinių pačių lokys,kitą kartą imtis prekių, kartu su problema!

7.联系方式:

联系人:莫铨文:18923427641 QQ:2880940335

地址:深圳市宝安区沙井镇安郎路马鞍山工业区B2栋二楼

Spalvos Pavadinimas juoda
Prekės Pavadinimas JIAMEN
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai