KaiNuEn originalios telefonų baterijos atgal etui,coque,dangtis,atveju, huawei p smart mėgautis 7s raštas kieto plastiko reikmenys pc

€2.52

-40%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baterija atveju huawei 30 lite, baterija huawei p smart, baterija huawei y9, baterija atveju huawei p smart, battery huawei nova, "Huawei" Smart P, atveju powerbank, baterija atveju huawei p10 lite, padengti huawei p smart, baterija huawei p20 pro.

KaiNuEn originalios telefonų baterijos atgal etui,coque,dangtis,atveju, huawei p smart mėgautis 7s raštas kieto plastiko reikmenys pc, Kas yra funkcijų mūsų plastikinis telefono dėklas, Skirtas "huawei" p " smart/mėgautis 7s

1.plastiko medžiagos,su minkšta lanksti,gali apsaugoti jūsų telefoną gerai

2. personalinė projektavimo,užkirsti kelią išvengti pirštų atspaudų ir dėvėti, atsparus vandeniui.

3. Padengtą Rėmo Dangtis su žingsnis dizainas,purvo atsparus ir jaučiasi gerai.

4. daugiau spalvų yra

Produktų Nuotraukos plastikinis telefono dėklas, Skirtas "huawei" p " smart/mėgautis 7s

Kas yra informacija apie mūsų plastikinis telefono dėklas, Skirtas "huawei" p " smart/mėgautis 7s Prekės pavadinimas atveju, huawei p smart/mėgautis 7s Prekės kainuen Modelio ATVEJU - p smart Funkcija 3 1. sunku vnt plastikinis juodas originalus viršelis pristatymo laikas 15-60days Svoris 25-50g Spalva Juoda.Raudona.Tamsiai Mėlyna.rožinė aukso.Aukso žaliavos plastiko Apie Mus

Mes esame originali pardavėjas siūlo kokybiškas prekes ne labiausiai konkurencingų kainų.Kiekvienas daiktas yra carfully supakuotas kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus.Tikslas-mūsų verslas yra pareikšti mūsų klientams geriausius produktus pasaulyje.Mes teikiame savo klientams su puikus klientų patirtį, o siūlo visus produktus už žemiausias kainas internete.

Mes pasisakome už viską, ką mes parduodame ir padaryti jį mūsų, siekiant užtikrinti mūsų klientų pasitenkinimą.

Mes taip pat pateikti LAŠAS LAIVYBOS paslaugas savo klientams, jei jums reikia.Pristatymas

Paprastai tai trunka 15-60 dienų per China Post " Oro Paštu.Jei greitai, tai bus pristatomos per 15 dienų.Jei lėtai, ji bus pristatomos per dviejų mėnesių,Tai priklauso nuo pašto tarnybos & muitinės Efektyvumo kitoje šalyje.Jei tikslas yra Amerika, bendrosios 20 dienų gali atvykti.Jums turėtų gauti elementą per 20-60 dienų.Rašykite mums, prašome, jei nepriimti prekių po 60 dienų, kaip įmanoma greičiau.Jei manote, kad laikas yra per ilgas, jūs gali pasirinkti kitų kurjerių, bet reikia turėti atitinkamas išlaidas.Prašome įsitikinti, kad mokėjimo adresas yra teisingas.Telefono numeris bus vertinama.Bet ne-gautas prekes sukelia neteisingas adresas yra ne mūsų visiškai grąžinti pinigus ar pakeisti politiką.

Pranešimas el. paštu/pranešimo išsiuntimo bus išsiųstas pirkėjui po prekė yra paskelbtas.Rašykite mums, jei jums nereikia gauti mūsų laišką, po 5 dienų, visiškai siunčiami mokėjimo.

Mes teikiame laivybos srityje, tačiau, laivybos mokestis priklauso nuo svorio prekių.Taigi, jei norite padaryti pristatymas, prašome pateikti mums prekės pavadinimas ir kiekis, norite, ir mes apskaičiuos jums visą kainą, įskaitant laivybos.Grąžinimo Politika

Tikrai Neteisingai Prekės bus pakeistas arba pinigai grąžinami per 30 dienų grąžinimo laikotarpius.Tačiau, mes turi būti informuota apie bet netinkamų prekių gavus prekę.Tai yra klientai, pareiga apmokėti ir laivo prekės grįžti į jav.Jei prekė yra pažeista, mes taip pat grąžinamosios išmokos pašto išlaidų atgal pirkėjui.

Nekokybiškų daiktų bus pasiūlyta keistis arba laikyti kredito.Prekės turi būti grąžinta per 30 dienų nuo gavimo data tvarka.Tai trunka maždaug iki 3 darbo dienų tvarkyti savo grįžta po gauto produkto.Visi inventorizacijos įforminimo pardavimas produktai yra galutinis, nr. grąžinimo, keitimo ar grąžinimo.

Nors, mes paketą elementą labai atsargūs su aukštos kokybės pakavimo medžiagos, yra nenuspėjami žalą dėl pristatymo iš vežėjo.Mes ATSAKINGI už pristatymą žalą patį ELEMENTĄ.Mes jums siūlome mainais už pažeistą punktą dėl pristatymo žalą.Kodėl verta Rinktis mus?

1. Mes Alibaba AUKSO Tiekėjo.

2. Mes turime Geriausią gamybos pajėgumų,Geriausios kokybės kontrolės,Geriausias Aptarnavimas.

3. 100%QC tikrinimo prieš shippment.

Amatų sunku vnt plastikinis juodas originalus viršelis
Svoris 25-50g
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Prekės Pavadinimas kainuen
Suderinamos Prekės "Huawei"
Funkcija Antidetonaciniai, Purvo atsparus
pristatymo laikas 15-60days
Prek.kod 1 Gabalas
Dizainas Paprastas
Savybės 3 1. plastiko
Kostiumas už "huawei" p " smart/mėgautis 7s
OEM Taip
Medžiaga Plastikiniai
Spalva Juodos spalvos.Raudona.Tamsiai Mėlyna. rožinė aukso. Auksas

Panašūs produktai