Cameron Kinijos 1800mA Baterija Motorola GP329,GP329 Plius,GP338 Plius,GP344,GP388,GP628 Plius,GP638 Plius

€20.16

-24%

€26.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hytera radijas, laisvų rankų įranga motorola, antenos skaitytuvas, kenwood radijas, baofeng laisvų rankų įranga, baterija icom, talki walki, laisvų rankų įranga motorola radijo, icom radijo, cb radijo ryšio.

Suderinama Su:

GP329,GP329 Plius,GP338 Plius,GP344,GP388,GP628 Plius,GP638 Plius

Pagrindinės Savybės:

BBattery Tipas: Li-ion

Baterijos Talpa: 1800mAh/12.96 Wh

Dalies Nr.:

Prekės Nr.: CS-MTX500TW

Svoris: g

Matmenys: 91.48 x 60.24 x 20.71 mm

Spalva: Juoda

Baterija Kilmės Šalis: Kinija

Paketas Apima:

1 x Baterijos

Svarbu:

1.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.Prašome prisiminti, kad nauja Ličio-Jonų baterija pilnas veikimas ir ilgaamžiškumas yra pasiekti tik po 2 į 3 pilnų įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Po to, kai jums eiti per 2-3 ciklus, jums niekada nereikės sąlyga, kad jūsų baterija dar kartą!

2.Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau.

3.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes tikrai vertiname jūsų verslą ir, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų .Jūsų palaikymas yra didžiausias postūmis mums.

4.Jei manote, kad mes nesame pakankamai geri, tikiuosi, kad jums galėtų rašykite mums prieš suteikiant bet kokį neigiamą atsiliepimą arba atidaryti jokių pretenzijų.Mes manome, kad bet kurią problemą galima išspręsti bendraujant,ir Turime galimybę tobulėti.Labai ačiū!

Mūsų Privalumas:

Mes turime mūsų pačių baterijų gamyklą ir aukštos kokybės išteklių, elektroninių produktų Kinijoje.

Mes turime dešimtis tūkstančių rūšių baterijos produktus, prašome susisiekti su mumis, jei jūs neturite rasti baterijos norite matyti mūsų parduotuvėje.

Visi mūsų produktai paramos didmeninės prekybos, mes suteiksime jums netikėta kainą!Prašome susisiekti su mumis.

Modelio Numeris CS-MTX500TW
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Cameron Sino(Cameron Sino)
Pakuotė Taip
Naudoti Elektrinis Įrankis

Panašūs produktai