Praktinių Propano Butano SND Kuro Dujų Bako Lygio Indikatorius Magnetinis Daviklis Butelis U7EA

€1.12

-18%

€1.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baterijos ventiliatorius, dujų lygio matuoklio, battary testeris, skaitmeninis, butano dujų butelių, kuro matuoklis, bake, 12v baterija stebėti, baterijos įkrovos lygis, lpg dujų matuoklį darbo, akumuliatoriaus tikrinimo testeris, dujų lygio indikatorius.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Medžiaga: PET Plastikas+ Skystųjų Kristalų + Minkštųjų Magnetinių

Spalva: Juoda

Aprašymas: Niekada paleisti iš Dujų dabar.Išmatuokite savo Dujų šio lygio indikatorius, tiesiog pridėkite ją prie savo dujų cisternos cilindras su šiuo magnetinis Dujų Lygio Indikatorius ir jis parodys jums, kiek dujų yra likę jūsų bakas.

Savybės: Šis produktas gali saugiai ir tiksliai išmatuoti dujų talpos, pagal dujų temperatūros tyrimas, temperatūros matavimo diapazonas -10 C~ 120 C. Bus iš tikrųjų parodys jums, kai esate maža dėl dujų, prieš paleidžiant!Darbai, o jūs naudojate GRILIS Sutaupyti pinigų naudojant daugiau dujų iš kiekvieno cilindro Saugus ir tiksli Daugkartinio naudojimo Veikia suskystintosios naftos dujos (propanas) & butano balionų Magnetinio pagrindo leidžia lengvai pakartotinai dėl keitimosi buteliai Ateina su instrukcija

Instrukcijos: 1.Vieta jūsų Dujų Lygio Indikatorius švarią ant apatinės pusės cilindras. 2.Įjungti dujų ir palaukti 10 minučių, kol jūs galite skaityti savo Rodiklis. 3.Žiemą juostą į kairę bus aktyvus, ir vasarą juostos dešinėje, bus aktyvus.

Dydis: 10*6.2 cm*0.1 cm/3.94"*2.44"*0.04"

Kiekis:1Pc

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Tipas Elektroniniu Prietaisu, Baterija Testeris
Prekės Pavadinimas Shanwen
Modelio Numeris U7EAD16504
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai