Tangada 2021 m. Vasarą Moterys Tuščiaviduriai Iš Siuvinėjimo Romantiška Medvilnės Suknelė trumpomis Rankovėmis Moterims Balta Sundress 6Z100

€15.89

-29%

€22.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sundress, co skirtumas, ballerina skirt, tangada smėlio spalvos suknelė, suknelė žemų dažnių sexy, romantiška suknelė, cutwork suknelė, medvilnės suknelė vasarai, trumpas tikroji suknelė, moteris siuvinėjimo suknelė.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.nbsp

2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą!

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2.Prašome donrsquot, nedvejodami kreipkitės į mus prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Rankovės Stilius Batwing Rankovės
Medžiaga MEDVILNĖS
Profilio Tipas A
Modelio Tipas Kietas
Tipas Reguliariai
Išleidimo Data Vasaros 2021
Iškirpte V-Kaklo
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Siluetas A-LINE
Uždaryti Tipas Megztinis
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Prekės Pavadinimas Tangada
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Amžius 18-35 Metų
Talėja Natūralus
Sezonas Vasaros
Stilius Atsitiktinis
Medžiagos Sudėtis Natūralaus pluošto
Lytis Moteris
Modelio Numeris 6Z100
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Audinio Tipas MEDVILNĖS

Panašūs produktai