1/3pc Daugiafunkcinis Lankstymo Drabužių Kabykla Su Sutirštės Nardymo Drabužių Kabykla Sunkiųjų Plaukimo, Nardymo Kostiumą Wetsuit Turėtojas

€4.99

-45%

€9.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: neopren wetsuit, 2 gabalas wetsuit, nardymo kostiumas, drysuit pakaba, medžiaga stovo, bikini pakaba, klasifikatoriuje apatiniai pakaba, sulankstyti kostiumas pakaba, akvalangs neria, vienas piec maudymosi kostiumėlį.

Aprašymas:

1PC Sunkiųjų Nardymas Hidrokostiumą, Kabyklos Sausas Nardymo Kostiumas Lankstymo Valdos Kailio Savininkas, Nardymas, Plaukimo Kostiumas Hidrokostiumą, Pakaba

Tipas: Hidrokostiumą, Pakaba

Kiekis: 1PC

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda/Mėlyna

Rėmo dydis: 27*8,5 cm/10.61*3.34 colių

Dydis: 51cm x 29cm/20.08" x 11.42" (Vidut.)

Techniniai duomenys:

Savybės:

Greitas Sausas

Padidėjęs oro srautas iš liejo peties plėtiniai leidžia jūsų hidrokostiumą, sausas, daug greičiau, nei pakabinti ant turėklų ar naudojant įprastą drabužių kabykla.Naudokite šią rūbams pakabinti savo wetsuit šešėlyje, iš kenksmingų UV saulės spindulių, o dar džiovinimo greitai, nes plati anga pečių.

Lankstymo Dizainas

Paspaudus mygtuką, kabyklos susilanksto į kompaktiškas dizainas, lengva keliauti, ir daro tai lengva įterpti į hidrokostiumą, be kaklo tempimo jūsų šlapias kostiumas.

Jokių Deformacijos

Į hidrokostiumą, gali remti savo sunkus šlapias kostiumas ir savo pavyzdžiu nesideformuoja, jokios žalos už pečių jūsų hidrokostiumą.

Platus Naudojimas

Pakaba yra tinkamas žmonėms, kurie patinka, arba kuris yra visada, banglentės, nardymas, plaukimas, idealiai tinka jūsų hidrokostiumą, nardymo kostiumas, maudymosi kostiumėlį ir t.t.

Praktinių

Didelio stiprumo polimerinių statybos palaiko visus hidrokostiumą, ar drysuit norite pakabinti, kad išdžiūtų, o ne naikina.

Pakuotė:

1 * Hidrokostiumą, Pakaba

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Tipas Hidrokostiumą, Pakaba
Kiekis 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai