500g Dinaminis Žaisti Smėlio Žaislai Magija Molio Lipdiniai Spalvos Minkštas Gleives Vietos Smėlio Prekių Žaisti Smėlio Modelis Įrankiai Antistress Žaislai

€9.68

-10%

€10.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mazgas užpildu, slime 250g 500g, smėlio žiūrėti, nustatyti gleives, dirbtinis moss rock, rinkinys gleives, akmens tekstūra, vna, milžinišką gleives 500g, sniego gleives 500g.

Magija Spalvinga Vietos Smėlio "PASIDARYK pats" Vaikai, Vaikai, Rankų darbo Žaislai

Medžiaga: Molis

Spalva: Mėlyna , Oranžinė , Rožinė , Geltona , Violetinė , Žalia , Gamtos

Svoris: 500g

Savybės:

- Tai yra aplinkos sveikatos, netoksiški, nekenksmingi ir yra stiprus veikimas, kad ji gali būti savavališkai suformuoti.

- Visada drėgnas.Būdingas šio smėlio jausmas, drėgmės ten lieka visam laikui, todėl jis nereikalauja jokių manipuliacijų, vandens, drėkinančių ar cheminėmis priemonėmis.Jei vaikas staiga nori žaisti su smėliu, tėvai tiesiog reikia jį gauti.

- Žaidimai su vietos smėlio, kaip jokia kita veikla, kuri gali plėtoti vaikų vaizduotę ir patenkinti troškimą kurti.Pradedant skulptūrų iš smėlio, tai yra įmanoma, kad ateityje vaikas bus norite daryti rimčiau.

- Gerą nuotaiką tėvai svarsto, kad jų vaikų žaidimo aikštelė kieme, smėlio dėžėje, dažnai pablogėja žvilgsnio, benamių kačių ir šunų.Trūksta prieigos gyvūnų buveinės vietos smėlio dėžė su smėliu daro jį vienu iš labiausiai higienos žaidimų medžiagų.

Pakuotė:

1PC Magija Spalvinga Vietos Smėlio

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas ir svorio,ačiū už jūsų supratimą!

Įspėjimas nevalgo
Prekės Pavadinimas LBLA
Tipas Spalvotas Molio
Svoris 500g
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos MOLIS
Sertifikavimo Nėra
Amžius > 3 metų

Panašūs produktai