KACTUS KERAMIKOS BB86 BB90 BB92 Paspauskite 41mm Tinka Apačioje Skliausteliuose SHIMANO Veleno Skersmuo 24mm Kryptis SRAM GXP 24/22 Dviračių Dalys

€22.50

-37%

€36.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bb86 apačioje laikiklis, gxp sram, bb86, shifter "shimano", dviračių dalys, didelis, vairuotojo veleno, crankset tarpiklis, bb92 apačioje laikiklis, brazilijos apatiniai, bb30 apačioje laikiklis.

KACTUSCeramic Guolių Dviračių Apačioje Laikiklis PF4124

Tinka :Shimano visas cranksets,SRAM GXP kelio dviračiu ar MTB crankset,Rotoriaus 3D24,Aldhu24 crankset ir kitos markės crankset su veleno skersmuo 24mm.Apie G3 Silicio Nitrido Keraminiai Karoliukai :Jis atkreipia dėmesį į aukštojo stiprumo ir atsparumo smūgiams charakteristikomis Si3N4, todėl tai geriau, nei metalo, guoliai, Antra, jų geriau atsparumas dėvėjimuisi ir šilumos varža, lengvas ir švelni, todėl cranksets sklandžiau rotacijos metu.Būti mylimam ir rekomendavo dviračių entuziastai.sumažinti trintį.Gamintojas:KACTUS TECH Pavadinimas:Dviračių Apačioje Laikiklis Modelio Numeris:PF4124 Spalva:Juoda ,Raudona Medžiaga:Aliuminio Lydinių,Keramikos Palin Svoris :Apie 93g(Svoris neapima priedai) Korpuso plotis:86.5 mm-92mm Taikoma Ašis:φ24mm/φ22mm Spaudos Skersmuo:41mm/41mm

CNC mechaninio Apdirbimo Procesas

Termiškai apdorotas CNC procesas Garantuotas stiprumo Lengvas, tuo pačiu metu.

G3 Keramikos Guolis

1.Keraminiai guoliai yra sumontuoti puodeliai. 2.Aukštos kokybės G3 silicio nitrido keraminiai karoliukai ir grūdinto plieno lenktynėse. 3.G3 Silicio nitrido keraminiai karoliukai ,jis atkreipia dėmesį į aukštojo stiprumo ir atsparumo smūgiams charakteristikomis Si3N4, todėl tai geriau, nei metalo, guoliai, Antra, jų geriau atsparumas dėvėjimuisi ir šilumos varža,lengvas ir švelni, todėl cranksets sklandžiau rotacijos metu.Būti mylimam ir rekomendavo dviračių entuziastai. 4.Mažos veiklos triukšmo.

Lengvas Dizainas

Apvalkalas yra pagaminti iš didelio stiprio aliuminio lydinių medžiagos, nuosekliai formuojami,ir anoduoto, kuri padidina kietumas ir atsparumas dilimui produktas ir prailgina tarnavimo laiką produktas.

Nemokamai Reguliuojamas Pagalvėlės

Paprasta reguliuoti centrinės linijos atstumas grandinės sukamas diskas Pastaba: kiekviena tarpinė skiriasi atsižvelgiant į realius poreikius

Apačioje Dalys

Lengvas aliuminio lydinio nėra lengvai deformuojasi, įmontuotas guminis žiedas išvengti dulkių patekimo.

Spalvotų Funkcijos

Dviejų spalvų produktas gali būti pasirinkta, jūs galite pasirinkti pagal jūsų pageidavimus, visada yra vienas, kuris jums tinka.

Lazerinių Technologijų

Lazerio ėsdinimo technologija, aiškios rašysenos, geros kokybės.

Guolių dangtelis nuo dulkių

Veiksmingai apsaugo nuo dulkių ir kitų svetimkūnių patekimo į guolį, ir užtikrinti sklandų naudojimą, apatinis laikiklis.

Produkto fizikinės nuotraukas

Produktas yra imtasi natūra, ir ekrane iš įvairių kampų, jums rodo daugiau įvairių produktų scenarijus.

Gaminio Pakuotės

Pastaba: Dėl skirtingų partijų, gamykla bus pakeistos išorinės pakuotės gaminį, prašome kreiptis į faktinio gavimo dienos!

VEŽIMAS

1.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. 2.Užsakymai tvarkomi per 1~7days, kai mokėjimas yra baigtas. 3.Laivybos mokestis neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. 4.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. 5.Mes tik laivas PATVIRTINO, KAD ADRESAS,Jūsų, kad adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 6.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirose šalyse,Bet Jei negavote siuntą per 60 iki 90 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis pirma. 1) Mes sekti siuntą ir gauti atgal į jūsų wihtin 24 valandos. 2) Mes padėsime jums gauti visą kompensaciją arba naują paketą, jei jūsų paketų neįmanoma pristatyti dėl viršvalandžių ar kitų priežasčių becaue logistikos problemos. 7.Paprastai jūsų siuntiniai bus pristatyti laiku.Kai jums pasirinkti įvairius logistikos metodus, jūs galite pamatyti nuoroda pristatymo laikas suteikta Jntprojektai.lt platforma.Esant ypatingam nelaimių ar didelių renginių bus sukelti logistikos vėlavimų,prašome suprasti.Ačiū. 8.Sekimo svetainė: 1) http://www.17track.net/ (Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ) 2) http://global.cainiao.com/ (pagal Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas ) PREKYBOS ĮSPĖJIMO 1.Apie Spalvų Skirtumas:produktas turi šiek tiek spalvų skirtumas, nes kompiuterio monitorius,Jei jums labai susirūpinęs, kad tai,prašome susisiekti su mumis, jei fotografuojate savo nuorodą. 2.Apie Pakuotės:, Taip pat atnaujinti pakuočių ir skirtingų partijų produktų , pakavimo dėžutės gali būti lygiai tas pats su nuotrauka parodyti,prašome suprasti. 3.Apie Produkto Išvaizda:Jei perkate bicyle atsargines dalis produktas, gali būti subtilus skirtumai išvaizda, nes modifikacijos produkto forma ar procesą.Prašome suprasti, kad jūsų pirkinys turi būti garantuota kokybė.

keraminiai karoliukai G3 Silicon Nitride
Medžiaga 2 Aliuminio lydinys, Ceramic Palin
Applicable Axis 24mm/22mm
NAUDOTI 2 Both Road and Mountain Bicycles
Spaudos Skersmuo 41mm/41mm
Prekės Pavadinimas KACTUS TECH
Tinka Rotoriaus 3D24 Aldhu24
Svoris About 93g
Spalva Raudona Juoda
Naudoti Kelių Dviračiai, Kalnų Dviračiai
Five-way Width 86.5 mm-92mm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Lydinys, Aliuminio/Lydinys
Korpuso plotis 86.5 mm-92mm
Guolis Keramikos Guolis
Modelio Numeris PF4124

Panašūs produktai