Slik Satino Heatless Garbanoti Lazdele Lankelis Moterų Tingus Curler Plaukų, Apvyniokite Plaukų garbanojimo Juostelės Mergaitėms Scrunchies Plaukų Aksesuarai

€3.36

-50%

€6.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žalia plaukų garbanojimo juostelės, aukso lankelis moterims, hair curler, satin plaukų suktukai, galvą apvyniokite, slik šalikas wrap, plaukų juosta, bandeau bikini, kaspino juostelės, boob vamzdis liemenėlė.

Heatless Plaukų Suktukus Ilgi Plaukai

【Nėra Šilumos】Tai heatless plaukų suktukus suteikti jums su naują būdą garbanoti savo gražių plaukų.Garbanoti juostelė yra pagaminta iš medvilnės.Ji gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką.Ir padaryti jūsų plaukai atrodo ir jaučiasi nuostabi.Tai suteiks jums gražus garbanos be išleidimą šilumos plaukus. 【Patogu & Sutaupyti Laiko】Tai heatless garbanoti lazdele lankelis yra super lengvas ir lengvai atlikti.Tai gerai atlikti namuose ar verslo keliones, ir tinka naudoti drėgnų plaukų.Jums gražus, garbanotas plaukų stilių, kiekvieną dieną. 【, Kaip Naudoti】Prieš miegą naktį, riesta jūsų plaukų su plaukų garbanojimo juostelės, wrap savo plaukus aplink du garbanoti juostos, pritvirtinkite jį su mygtuku, ir apvyniokite aplink galvą.Pabusti ryte ir gali riedėti iki nuostabios garbanos be išlaidų papildomo laiko. 【Puiki Dovana Idėja】Tai heatless curler yra geros išvaizdos išvaizda, ir ji yra paprasta naudoti ir patogu.Taip pat labai tinka kaip dovana savo šeimai, draugams ir kolegoms.

Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Medžiaga SATIN
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Išleidimo Data Spring2021
Taikoma Scena Atsitiktinis
Stilius Mados
Lytis Moteris
Tipas Kaspinai
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Funkcija Daugiafunkcį
Modelio Numeris Hair Curler

Panašūs produktai