2021 NAUJAS Wltoys XK X450 Rc Lėktuvo 2.4 G Nuotolinio Valdymo Brushless Stunt Lėktuvo Vertikalaus Kilimo Ir Tūpimo Sklandytuvas Žaislai

€96.81

-31%

€140.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: putų plokštumos, rc sunkvežimių, rc plokštumos, rc dujų lėktuvai, automobilių rc, subotech, esc wltoys, rc lėktuvai, f22 rc, pixhawk.

1. Taikant poveikio atsparus inžinerijos EPO inžinerinių medžiagų, built-in anglies pluošto armatūros strypai, labai poveikį.Ypač imituojamas sklandytuvas eksterjero dizainas yra kietas ir valdinga, technologiškai ir dinamiškas.Medžiaga yra šviesos ir kilimo svoris yra tik 209G.

2. Priimti trys 1307 brushless varikliai, aukšto efektyvumo mentes, visa galia, aukšto tikslumo ir didelio sukimo momento dvi 9G skaitmeninis stiprintuvas įrankių, naudojamų traukti priekio variklio.Didelio tikslumo 4.3 G skaitmeninis vairo pavara, kuri kontroliuoja orlaivio vairo paviršiaus.Orlaivio priima 6 ašių giroskopas ir oro slėgį nustatykite aukštį, 3D/6G režimas konversijos, tinka plaukioja pagal įvairius scenarijus, ir labiau tinka pradedantiesiems anksto praktiškai plaukioja.Orlaivis gali imtis išjungti ir nusileisti vertikaliai, žemės vertikaliai, ir pakeisti oro režimą.Ji taip pat turi pradedantysis režimą ir akrobatinio skraidymo režimas.Ji veiksmingai sprendžia problemas, mažų plaukioja erdvėje, nesugebėjimas taksi kilimo, ir nesugebėjimas pakilti sklandžiai pradedantiesiems, jei turite ne suprato pagrindai, orlaivių kilimo ir pradėti.

3. Orlaivis keletą skrydžio režimai: 1) Multirotor skrydžio (keturi-ašis), orlaivis gali skristi vertikaliai, užveskite, pirmyn, atgal, į kairę ir dešinę pusę skristi ir nugara skrydžio, pavyzdžiui, quadcopter ir sraigtasparnis. 2) Vereticl skrydis: vertikalus keltuvas režimu, lėktuvas oro perskaičiavimo režimas, kuris pasikeitė nuo horizontalaus skrydžio režimą, kad skristi.Jis gali skristi vertikaliai, užveskite, pirmyn, atgal, į kairę ir dešinę pusę skristi ir nugara skrydžio tiesiog kaip X520, quadcopter ir sraigtasparnis. 3) 6G lygio skrydžio režimas Lėktuvu, lėktuvas, dedamas horizontaliai ir nuima vertikaliai, vieno klavišo jungiklis lygio skrydžio į 6G fiksuotas aukštis auto-stabilumo režimas, supranta, vertikalaus skrydžio į horizontalų skrydį besiūlių pastatymo, giroskopas auto-stabilumas, eilutė spyna, labai tinka pradedantiesiems Praktikos plaukioja fiksuoto sparno režimu. 4) Lauko stunt mode.Po plokštuma, jungikliai lygį skrydžio metu į orą, jungiklis bus pereiti prie 3D poziciją, ir lėktuvas pradeda 3D stunt režimas (3D užrakinimo režimas) lengvai atlikti triukus, kaip antai saltas, ritinėliai ir mirties spiralės.

4. Įrengta 2.4 G aukšto dažnio nuotolinio valdymo pultas, nuotolinio valdymo atstumas gali siekti 300 METRŲ.Įrengta didelės talpos, aukštos normą, 11.1 V, 1000mAh 20C ličio polimerų baterija, įkraunama už 50-60 minučių, gali padėti vertikalus skrydžio 11-12 minučių, horizontalaus skrydžio 15-16 minučių.Tai viena versija.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: RC Airplane

Modelis: X450

Amžius: 14+

Pagrindinė medžiaga: EPT

Giroskopas: 6-

Variklis: 3 * 1307 2300KV brushless variklis

Kontrolė: 2.4 Ghz siųstuvas

Nuotolinio valdymo atstumas: gt,300m

Valdymo kanalas: 6 kanalai

Nuotolinio valdymo atstumas: daugiau nei 300 metrų

Maitinimo baterija 11.1 V / 1000mAh

Skrydžio laikas: Vertikalaus skrydžio 11-12 minučių, Lygis 15-16 minutes

Įkrovimo laikas: apie 50-60mins

Kūno dydis: 450 * 444.5 * 110mm

Brūkšninis kodas No
Vidaus/Lauko Darbams Lauko
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Remote Distance 300M
4 funkcija Remote control
CE Sertifikatas
Įspėjimas -
Prekės Pavadinimas CEVENNESFE
Medžiaga Plastikiniai
Paketas Apima USB Cable, Nuotolinio Valdymo Pultelis, Operating Instructions, Baterijų, Original Box
Valdiklis Baterijos 3*AA
Sertifikavimo CE
Garantija -
Žvakės Tipas USB
Charging Voltage 5V
Funkcija 5 2.4G
Valdytojas Režimas Mode2
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo laikas 50-60Min
Vaizdo Raiška Kita
Tipas Lėktuvas
2 funkcija rc airplane
Matmenys 31cm-50cm
Remote control Taip
Savybės App-Kontroliuojamas, "Wi-Fi"
3 funkcija Už WLToys
Modelio Numeris XK X450
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Operatoriaus Įgūdžių Lygį Naujokas, Tarpinės
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kameros Stovas Tipas Kita
Flight Time 15-16Min
Control Channels 6 Kanalų
Aerofotografija No
Funkcija 1 x450

Panašūs produktai