Brazilijos Tiesūs Plaukai Ryšulius Su Uždarymo Žmogaus Plaukų 3 4 Ryšulius Su Nėrinių Uždarymo Remy 4X4 Uždarymas Su Ryšulių Alibaby Plaukų

€122.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 6x6 kubas, celiehair, bundl su closur, rubiko kubas, bundl with frontal, alibabi, bundl plaukų, closur plaukų, moyu, honey queen.

Brazilijos Tiesūs Plaukai Ryšulius Su Uždarymo Žmogaus Plaukų 3 4 Ryšulius Su Nėrinių Uždarymo Remy 4X4 Uždarymas Su Ryšulių Alibaby Plaukų

Plaukų Klasės :Vidutinės trukmės santykis/7A

Produktai: Strsight Plaukų Ryšulius Su Uždarymo

Gamintojas: Alibaby

Medžiaga: Brazilijos Tiesiai Ryšulius Su Uždarymo

Nėriniai: Šveicarijos Nėriniai

Nėriniai Dydis: 4x4 Nėriniai

Spalva: Vidutiniškai Rudos Spalvos Nėriniai

Permed: Taip, Gali Būti Permed, Dažyti (Gali Būti Dažyti Su Tamsesnės Spalvos Tik), Galima Eiti Į Saloną Ar Profesinių Vieta

Tekstūra: Tiesios, Gali Būti Perdaryta Į Kūno Banga, Giliai Banga, Keistą garbanotas ir t.t

Žanras: Remy Human Hair Ryšulius Su Priekinės, Inkarinius Nemokamai, Barstančių Nemokamai, Mazgai Gali Būti Balinti, Prieš Nupeštos Valsčiaus Su Kūdikio Plaukų

Grįžti: 30 Dienas Be Jokios Priežasties Grįžta

1.Būti Labai Švelnus

Kai rūpintis plaukų priauginimas, šepečiu arba optikos plėtinių švelniai, gali užkirsti kelią plaukų nuo iškritimo.Naudokite minkštą-bristled teptuku, pradėti apačioje ir lėtai, darbo savo kelią.Tai geriausia rūpintis jų daugiau, negu jūs savo plaukų.

2.Nuplauti Drėkinamasis Plaukų Priežiūros Produktai

Nusiplaukite plėtiniai daugiausiai 3 kartus per savaitę su drėkinamųjų plaukų priežiūros produktai.Nes plėtiniai yra ne gauti natūralių aliejų iš jūsų galvos odą išlaikyti savo plaukų geros būklės, tai padės išlaikyti drėgmę nuo valymo šampūnu, o tuo pačiu metu, nėra džiovinimo juos iš per-valymo šampūnu.

3.Naudoti Šilumos Protectant

Naudoti šilumos protectant apie plaukų plėtinių rizikai sumažinti šilumos nuostolių whenecer naudojate šildomas prietaiso ant jūsų plaukų.

4.Giliai Būklės

Kartą per savaitę, kruopščiai įdėti savo plėtinius drungnu vandeniu ir taikyti šiek tiek kondicionieriaus visos.Palikite maždaug 20 minučių, tada nuplaukite ir leiskite išdžiūti natūraliai - naudojant džiovintuvas bus sugadinti juos, jei naudojama per daug.Jei reikia, įdėti džiovintuvas vėsioje aplinkoje (beveik kaip jei ji buvo vėjo).

Q1: Kodėl mano plaukai pratęsimo vis susivėlęs?

A1: 1) jūsų plaukai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska vandens, chloro, ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien. 2) įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q2: Kodėl mano plaukai vis praliejimo?

A2: 1) negalima naudoti kartu su šepečiu, garbanoti plaukai, tik veikia su pirštais švelniai; naudoti plataus dantis tiesiai arba kūno wave " stilių. 2) Po plovimo pls slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.

Q3: jie Gali būti ištiesinta, riesta?

A3: Naudokite butas geležies/tiesiau arba žnyplės, pls negali viršyti 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir pls nereikia daryti per dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.

Q4: kokio tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?

A4: 1)naudoti geros kokybės šampūnas ir kondicionierius, kondicionierių jūsų plaukai yra labai svarbu, kad ji minkšta ir lengvai valdomas, taigi naudoti palikti kondicionierius. 2)galima naudoti produktų, pavyzdžiui, želė ir plaukų laką, laikykite curl vietoje, tačiau įsitikinkite, kad plauti plaukus, o ne palikti šiuos produktus naudoti ilgą laiką.

Paslauga Didmeninė, Drop laivyba, Etiketės Pritaikymas Savo Reikmėms
plaukų ilgis Plaukų ryšuliai, 10 - 30 colių
Plaukų Garantija 30 Dienų Be Priežasties Grįžti
Cheminis Apdorojimas Ištiesinta
Tekstūra Tiesiai
Ilgiausių Plaukų Dalis >=10 proc.
Pakuotė 3 vnt Ataudų & 1 vnt Uždaryti
Tinka Miršta Spalvų #27
Plaukų Tekstūros Top Ranka Eiga 100% Remy Human Hair
Plaukų Kokybės Odelės Suderinti Padėti Jums Išvengti Matinis Problemas
Prekės Pavadinimas Alibaby
Laivybos laikas Išsiųsti per 24 valandas, Gavo per 2-5 darbo dienas
Provide Hair BRAZILIJOS, Malaizijos, Peruvian Indian Hair Chinese Hair Wig
Kaina Plaukų Gamyklos Kainomis
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Nemokamos Dovanos Top 20 pirkėjų gauti nemokamas dovanas kasdien
Kilmės KN(Kilmės)
Gali Būti Permed Taip

Panašūs produktai