SNGR10K08/SNGR12M08/09 SNGR14N CNC Pjovimo Staklės Groove Priemonės Turėtojas Tekinimo Staklėmis Mažos vidinės Skylės Skersmuo Negilus Griovelis

€9.95

-40%

€16.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ego tekinimo įrankiai, tekinimo bokštelis, bt40, peilis pagamintas, bt30, cnc malimo velenas, "pasidaryk pats" staklės collet, sngr, metalo tekinimo įrankiai, morzės siaurėjantys.

Sveiki Atvykę Į Mano Parduotuvę

Brangūs draugai.Visi produktų rodomas parduotuvėje yra prieinami, ir jūs galite įsigyti juos su savimi.Jei jums reikia kitų modelių, prašome susisiekti su mumis ir mes galime juos rasti jums.Dėkojame, kad lankotės parduotuvėje.Malonaus apsipirkimo!

Paketas Apima

* 1pcs tekinimo įrankio laikiklis (neįskaitant karbido įdėklai) * Efektyvus žemės drebėjimo pasipriešinimo.Sklandžiai chip evakuacija * Stabilus veikimas. * Yra išspręsti bet kokią problemą.Jei turite didelį kiekį, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai

Pirkėjas privalo perskaityti

1. Kviečiame užduoti klausimus, prieš pateikiant užsakymą, leiskite mums susitarti dėl paties produkto ar kitais klausimais.Taip, kad nesukeltų nereikalingų problemų. 2. Visus produktus parduotuvėje galima įsigyti dideliais kiekiais. 3.Prašome patikrinti, ar prekių gavęs prekes.Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes stengiamės ją išspręsti už jus! 4.Visi produktų parduotuvėje yra griežtai patikrintas prieš vežimą, ir sandariai supakuoti vientisumui užtikrinti prekių.Jums puikios kokybės ir tinkamos kokybės paslaugas.Tikimės bendradarbiauti ilgą laiką!

Modelis 1 SNGR12M08
Prekės Pavadinimas CVCVCV
Prašymas Tekinimo Įrankis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis 2 SNGR12M09
Modelio Numeris SNGR10K08
Modelis 3 SNGR14N09
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai