6pcs Melamino Šaukštai Baltos Sriubos Šaukštą Virtuvės Stalo Šaukštai Ryžių Košės Šaukštelis Buitiniai Indai, Įrankiai

€3.66

-38%

€6.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis ryžių šaukštas, japonų ryžių šaukštas, plastikiniai šaukštas, ryžių samtelis šaukštu, ryžių scoop, plastikiniai ryžių šaukštas, kinijos ryžių šaukštas, šaukštas balta, japonijos šaukštas, sriubos šaukštas.

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, melamino, atsparus dėmių, įbrėžimų ir lūžių, patvarus naudoti.Modernus dizainas mėgautis laimėjo ton sriuba arba sriuba su šios sriubos šaukštų.

Plauti indaplovėje: nelipnius paviršiaus, lengva valyti, plauti indaplovėje, bet NE rekomenduojame paprastųjų orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje naudoti.

Ilga Rankena su Kabliu: Po tradicinių dizainas, rankenos šlaito puikiai kampas.Jie turi kablio pabaigoje, siekiant išvengti slydimo, į dubenėlį.

Naudojimas: Šie patraukliai suprojektuoti šaukštai yra puikus namai, restoranai, maisto parduotuvės, viešojo maitinimo salės ir kt.

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Balta

Dydis: 16,5 cm Ilgio, 10.5 cm Rankena, 4.3 cm Plotis

Taikoma Produktai: Šaldytuvas, Indaplovė (Ne Orkaitėje Ir Mikrobangų)

produktų sąrašas:6 * Plastikiniai Šaukštai

pastaba: 1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai