5 Metrų Atsparus Vandeniui Juostos Naujas Dvipusės Lipnios Saugus Kūno Juosta Drabužių Aišku, Moteriškas Apatinis Trikotažas, Liemenėlė Juostos

€0.93

-33%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: velcro juosta, lipni liemenėlė juosta, apačioje liemenėlė, hot fix plėvelė dvipusis, dekoro juosta, lipnių juostų, dvipusis, rožinė juosta, mados juosta, washi tape mayoreo, "velcro" lipdukas.

Savybės:

Pasakiškai lipni ir dar odos draugiškas.Perskaitykite saugos info žemiau.

Providingeatures: Pasakiškai lipni ir dar odos draugiškas.Perskaitykite saugos info žemiau.

Teikti atsargiai, švelniai ir odos draugiškas sprendimas, kad jūsų drabužiai ir aksesuarai puikiai į vietą.Mados juosta yra sustabdyti atvira drabužių, užtikrinti liemenėlė dirželiai ir padėti surengti suknelės/viršūnes Idealiai tinka dėvėti Helter kaklo, Giliai Pasinerti ir atidarykite pusių madas, kurioje savo išvaizdą, reikia šiek tiek truputį keisdami.Boobylicious juosta, skirta užtikrinti krūties stiprikliai/krūties formos.

Lengva sumažinti bet kokio dydžio ar formos, reikalaujama.Patogus roll, pop jūsų rankinėje Kaip naudotis: Tiesiog sumažinti reikalaujamą sumą iš ritinio ir prilimpa prie odos užtikrinti, kad oda yra švari, sausa & laisvi nuo bet kokio kremo ar drėkinančių prieš taikant.Kai žinote, kur norite būti drabužis, sėdėti, pašalinti pagrindo popieriaus ir paspauskite drabužio tvirtai laikosi vietoje keletą sekundžių.

Aprašymas: 100% visiškai naujas.Dydis :apie 16 mm x 5 metrų Atsargumo priemonių ir Perspėjimas: Nors ši mada juosta yra aukštos kokybės, hipoalerginės medicinos juostos, mes vis tiek rekomenduojame, kad jūs atliekate odos testas prieš pratęsiant naudojimo ilgas valandas, ne rekomenduojama tiems, kurių oda jautri.Nenaudokite ant bėrimas, opos, odos sutrikimai, saulės pažeista , sunburned odos ar atviras žaizdas, arba jei jūs šiuo metu turi arba turėjo šeimos istorija, odos pigmentacijos problemų.

Visi odos tipai yra skirtingi, jei požymiai, sudirginimas,bėrimas arba diskomfortą, bet kokios rūšies rodomi, pašalinti kliūtis iš karto.

Jei dirginimas tęsiasi, kreipkitės į savo gydytoją.

Mes siūlome jums dėvėti šiuos ne daugiau nei 6 valandas.

Išėmus jos gali palikti raudonas ženklas, kuris greitai dingsta po.

Ar išbandyti produktą prieš dėvint gaminys ,tai nėra patartina dėvėti ilgas valandas.

Sąrašą įeina :1 Vnt atsargiai, švelniai ir odos draugiškas sprendimas, kad jūsų drabužiai ir aksesuarai puikiai į vietą.

Mados juosta yra sustabdyti atvira drabužių, užtikrinti liemenėlė dirželiai ir padėti surengti suknelės/topai

Idealiai tinka dėvėti Helter kaklo, Giliai Pasinerti ir atidarykite pusių madas, kurioje savo išvaizdą, reikia šiek tiek truputį keisdami.

Boobylicious juosta, skirta užtikrinti krūties stiprikliai/krūties formos.

Lengva sumažinti bet kokio dydžio ar formos, reikalaujama.Patogus roll, pop jūsų rankinėje

Kaip naudoti:

Tiesiog iškirpti reikiamą sumą iš ritinio ir prilimpa prie odos užtikrinti, kad oda yra švari, sausa & laisvi nuo bet kokio kremo ar drėkinančių prieš taikant.

Kai žinote, kur norite būti drabužis, sėdėti, pašalinti pagrindo popieriaus ir paspauskite drabužio tvirtai laikosi vietoje keletą sekundžių.

Aprašymas:

100% brand new.

Dydis :apie 16 mm x 5 metrų

Atsargumas ir Perspėjimas:

Nors ši mada juosta yra aukštos kokybės, hipoalerginės medicinos juostos, mes vis tiek rekomenduojame, kad jūs atliekate odos testas prieš pratęsiant naudojimo ilgas valandas, ne rekomenduojama tiems, kurių oda jautri.

Nenaudokite ant bėrimas, opos, odos sutrikimai, saulės pažeista , sunburned odos ar atviras žaizdas, arba jei jūs šiuo metu turi arba turėjo šeimos istorija, odos pigmentacijos problemų.

Visi odos tipai yra skirtingi, jei požymiai, sudirginimas,bėrimas arba diskomfortą, bet kokios rūšies rodomi, pašalinti kliūtis iš karto.

Jei dirginimas tęsiasi, kreipkitės į savo gydytoją.

Mes siūlome jums dėvėti šiuos ne daugiau nei 6 valandas.

Išėmus jos gali palikti raudonas ženklas, kuris greitai dingsta po.

Ar išbandyti produktą prieš dėvint gaminys ,tai nėra patartina dėvėti ilgas valandas

Sąrašą įeina :1 Vnt.

dydis 5m
Formos Kita
Naudoti Garment
Modelio Numeris Kūno Juosta
Funkcija Lipnios
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai