Butas PE Rotango Plastiko Vytelių Kėdės Recliner Kavos staliukas Rotango Baldų Remontas (Keturios Eilutės/Juoda/8 x 1.2 mm)

€9.17

-31%

€13.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akių rotango, rotango roll, dekoro rotango, baldai briaunų laminavimo pvc, homag kraštų apdailinimo, rotango vytelių, kėdės vytelės, rotango krepšys, kaučiuko briaunų laminavimo baldai, mirror silver.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Tai diffcult už mus rasti rotango medžiagos ištaisyti mūsų lauko baldai,šis straipsnis gal ir geras pasirinkimas už jus, kad mažos rotango prekę arba vytelių remontas,Ypač, kai jums nereikia per daug.Žinoma, ji naudinga, jei norite IŠSAUGOTI SAVO PINIGUS.

Remonto sugadintų dalių, įvairių lauko baldų, įskaitant rotango kėdės, sofa-lova, stalas, talpinimo ir šezlongas lounge ir kt.Negalima mesti skaldytų rotango baldai toli,išsaugokite jį.Ir tai bus Gera Dovana.

Atsparus oro,NE išnyks, atsparus UV spinduliams, atspari trinčiai, atsparus karščiui, ekologiška, patvari, didelės stiprybės.Daug stipresnis ir patvarus, nei gamtos rotango.

Gauti savo kūrybinės sultys teka mūsų rotango.Jūs netgi galite dizaino dalykėlių arba meno amatų, kaip gėlių krepšelis, maisto produktų krepšeliu,baras, stalas,ir miega, kilimėlis ir kt.

Kaina Skaičiuojama Pagal Svorį,1order =500gram=Apie 60 Metrų.

Svoris:500G

dydis:8mm pločio ir 1,2 mm storio

Medžiaga:PE plastiko

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 X 500G PE Audimo Rotango

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga PE
Tipas Kraštų Apdailinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Rectangle
Modelio Numeris PE Audimo Rotango

Panašūs produktai