Animacinių filmų Spausdinti Kryželiu Klavišą Grandinės Siuvinėjimas Visą Granulių Kuprinės Pakabuką "PASIDARYK pats" Rankų darbo Medžiagos Rinkinys Rankdarbiams Automobilių Pakabukas Rutuliuko

€0.45

-32%

€0.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: granulių kryželiu, kūdikių siuvinėjimas, kryželiu, diamond dotz (, bambuko kryželiu, diamond dažai, kristaus kryželiu, diamond mozaikos stačiatikių, kinijos kryželiu, rose diamond.

Animacinių filmų Spausdinti Kryželiu Klavišą Grandinės Siuvinėjimas Visą Granulių Kuprinės Pakabuką "PASIDARYK pats" Rankų darbo Medžiagos Rinkinys Rankdarbiams Automobilių Pakabukas Beadwork

Ypatybė:

1. Vadovas schema su skirtingais numeriais ir simbolių, kad jums pasakys, kur nupiešti tinklelio ir kokios spalvos karoliukai naudoti.Viskas, ką turite padaryti, tai laikytis simboliai ant popieriaus.Sužinoti, kaip pradėti.

2. Granulės yra ryškiai spalvoti ir patvarus, todėl jūsų beadwork ryškus ir ilgalaikis.

3. Meno zawalcowany siuvinėjimo atneš jums laimingą laiką ir jausmą pasiekimas, kai baigsite savo darbą.Savo zawalcowany kūrinys gali būti naudojami kaip papuošalai arba kaip unikalus, prasmingas ir nepakeičiama dovana jūsų artimiesiems.

4. "PASIDARYK pats" tapyba, kūrybinis, ar lakas, derva, dervos, blizgančiais su unikalus blizgesys yra apakinti, šviečia šviesos, yra labiausiai populiarus "PASIDARYK pats" apdaila.

Specifikacija:

Medžiaga: key chain + karoliukai

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Briaunos tipas: pilną granulių

Kategorija: Priedai Veltiniams, Vilna

Tinka: bendra

Proga: dovanos, šalies prekių, vestuvinės kelionės, gatvės šaudymo reikmenys

Instrukcijos:

1. Pašalinti medžiagų pasiruošęs, patikrinkite, ar siuvinėtos audiniu; pagal individualius pavyzdžiui, pasirinkti spalvą iš mažiau ar labiau iš daugiau mažiau pradėjo siuvinėti. (kiekvienoje tinklelis vienos briaunos, karoliukų siuvinėjimo adata, tik pusė išlaikyti karoliukai ta pačia kryptimi, visą dešinę / arba kairėje); pabaigęs į siuvinėti, krašto likti 1-2 tinklelis atleidinėti nereikalingas dalis, tada 2 skiltelės naudoti su 1 meškere vienas dygsnis palei granulių krašto siūlėmis.

2. Įdėti lėlės medvilnė į jį (jei jis mano, dešinėje).

3. Nustatyti pagrindiniai žiedo centre ar norimą vietą (nuskenuokite QR kodą žemiau).

4. Galiausiai, gražus darbas bus baigtas, kabo automobilyje, miegamajame arba kaip dovana draugams.

Granulių siuvinėti metodas:

Šis granulių siuvinėti yra mažas tinklelio 2 sruogų, pusė siuvinėti adata, kiekviena tinklelis dėl granulių tiesiogiai, linija eina nuo viršutinio kairiojo kampo, styginių iki granulių, eiti iš apatiniame dešiniajame kampe, šalia pačioje vietoje vėl pagal pirmiau minėtą metodą antra granulių.

Atkreipkite dėmesį: Visi granulės turi būti pakreiptas ta pačia kryptimi.

PS: Siuvimo žvejybos liniją su 1 krypties, karoliukų gija ir 1 kryptis sulenkti per pusę, siuvinėjimas.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Pildymo Medvilnės

1 X Spausdinti Siuvinėjimo Audinys

1 X Siuvinėjimo Siūlai

1 X Siuvinėjimo Adata

1 X Daug Karoliukai

1 X Raktų Žiedas

1 X Milimetrinis Popierius

Rėmas No
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Gyvūnų
Medžiaga Akrilo
Stilius Modernus
Tipas Didmeninės No
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki

Panašūs produktai