3X Visą Puslapį Didinamojo Stiklo, kad Skaitote, Hands-Free Didelis Stačiakampio formos didinamasis stiklas su LED Apšviesta, Sulankstomas Darbalaukio Nešiojamųjų

€8.95

-26%

€12.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led lupa, stiklo padidinti, stiklo lupa, skaityti didinamasis stiklas, šviesos lempa didinamojo, didinamąjį didinamasis stiklas skaityti, profesinės lempa didinamojo, loup, led lempa didinamojo, veido lempa didinamojo.

3X Skaityti Didinamojo Stiklo: Mūsų didinamasis stiklas yra iki 3X priartinimas.Tai yra geriausias skaitymo didinimo, kuris gali nustatyti aiškias ir skaidrias vaizdo kokybės su minimaliais iškraipymais.Ji labai tinka skaityti knygas, dokumentai, laikraščiai, brošiūros, mažas šriftas.

Visą Puslapį didinamąjį stiklą: didintuvo objektyvas yra pagamintas iš PVC, ne stiklas.Didelis stačiakampio formos didinamuoju stiklu suteikia didesnį žiūrėjimo plotą, be judančių didinamojo stiklo, sumažinti vargo kelis judesius per svarstymą.

Įvairių Skaitymo Būdai: laisvų Rankų padidinamąjį stiklą galima ne tik rankinės, bet taip pat gali būti pakabintas apie kaklą, ir taip pat gali stovėti ant failą, kad galėtumėte jį skaityti įvairiais būdais.

12 Super Šviesus Built-in Led: didelės skaityti didinamuoju stiklu yra įrengta 12 energijos taupymo LED žibintai, kiekvienas ryškus pakankamai galima skaityti silpno apšvietimo sąlygomis.Jūs galite reguliuoti ryškumą, LED apsaugoti jūsų akis tamsoje.

USB ir Baterijos Dual Power Mode: Mūsų A4 skaityti didinamasis stiklas gali būti naudojamas tiek baterijos režimu ir USB režimas ir ryškumo šviesos Diodai yra reguliuojamas.

Pagamintas iš aplinkai aukštos kokybės neperleidžiama ABS, lengvas ir ilgas tarnavimo laikas.

Teikiame įvairių būdų, kaip skaityti, galite pakabinti ant kaklo ir flip keturiuose kampuose stovėti ant failo, ji taip pat gali būti laikoma rankoje.

Specifikacijos

Priartinimas: 3X

Illumiantion: 12 LED Lempos

Medžiaga: PVC + ABS

spalva: juoda

Dydis: Apie 30 * 22cm

Baterijos: 3 AAA Baterijos (neįtraukta)

Pakuotės Turinys:

1 * Skaitymo Didinamasis Stiklas

1 * USB Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas Nutcore

Panašūs produktai