10028#Gamyklos Kaina, 100 % nekilnojamojo mėginio foto Nėrinių boho bohemijos V-Kaklo, ilgomis Rankovėmis Backless vestuvių suknelė vestuvių suknelė

€83.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boho chic, alavo suknelės, bordo jaunikis kostiumą, suknelė wed, trumpa vestuvinė suknelė kinija, layet nėrinių suknelė, kalbėti, nėriniai vestuvių suknelė ilgomis rankovėmis, suknelė vasarai, vestuvių padažu boho.

Gamyklos Kaina & 100% REALIŲ FOTO

Tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate, taip pat galite susisiekti su mumis dėl daugiau nuotraukų suknelė.taip pat kviečiame užsakymą pagaminti pagal nuotraukas.

Dviejų Dalių

Klientas turi skaityti pirmąją:

1.Mes (FANWEIMEI) yra gamykloje mieste Sudžou Kinijos, mes galime procesą priėmimo ir pristatymas labai greitas.Standartinio dydžio paprastai reikia 3-10days.Pagal užsakymą pagaminti reikia 10-15days. 2.Mes priimame daug REALIŲ NUOTRAUKŲ, kad dauguma mūsų modeliai ir toliau bus atnaujinti REALIOS FOTO ant puslapiai, kurie padės jums tikėti tuo, KĄ JŪS MATOTE, KĄ JŪS GAUNATE. 3.Pasirinko dydis yra svarbiausias dalykas.Prašome įsitikinkite, kad griežtai pagal mūsų dydžio diagramos, ypač modelių su užtrauktuku ant suknelę atgal.Jei jums reikia pagal užsakymą suknelė, prašome susisiekti su mumis, mes jums suteiks duomenis, kuriuos reikia išmatuoti ir taip pat matavimo instrukcija. 4.Jei jums reikia, kad ši suknelė labai skubiai, prašome nedvejodami pasirinko Jntprojektai.lt standartinis pristatymas arba bet koks kitas nemokamas pristatymas metodas ,kuris tuos siuntimo greitis yra lėtas, mes rekomenduojame jums susisiekti su mumis dėl datos suknelė naudojimo ,mes pasakyti, yo, jei gali rinktis kita greitas pristatymas metodai.

KAI SUKNELĖ INFORMACIJA

DVI VERSIJOS, ŠI SUKNELĖ, VIENA YRA DRAMBLIO KAULO IŠORINIS NĖRINIŲ + CHAMPAGEN PAMUŠALAS , ANTRA-DRAMBLIO KAULO IŠORINIS LACY + DRAMBLIO KAULO (NE BALTA) PAMUŠALAS.TRAUKINIO ILGIS YRA MAŽDAUG 28CM SVORIS ONE PIECE SUKNELĖ YRA APIE 950 GRAMŲ.ATSARGOS GALI BŪTI IŠVEŽTI PAPRASTAI PER 5 DIENAS.TAČIAU ŠIUO METU YRA SPECIALI KINIJA..DĖL KINIJOS EPIDEMIJOS PROBLEMĄ, MŪSŲ GAMYKLOJE DABAR DAR NELEIDŽIA ATIDARYTI , BET MŪSŲ SANDĖLIO DABAR PRASIDĖS DARBAI, TIK KAI KURIOS DYDIS RIBOTAS, GALIMA.JEIGU JŪS NORITE PADARYTI UŽSAKYMĄ ŠIĄ SUKNELĘ, GAILA, KAD REIKIA LAUKTI IKI KOVO VIDURIO ARBA PRADĖTI BALANDĮ.GEROS DIENOS!

REALUS PIRKĖJAS, RODO KINIJOS

TAI YRA PIRMIEJI METAI, Jntprojektai.lt MŪSŲ FANWEIMEI DRABUŽIS.TAIGI ATSIPRAŠOME, NĖRA DAUG PIRKĖJAS ŠOU IŠ VISO PASAULIO.GIRDI, MES ĮDĖTI KAI KURIE MŪSŲ KINIJOS VIDAUS REALUS PIRKĖJAS, RODYTI , TIK JŪSŲ NUORODA, KAD JUMS GILIAI ŽINOTI APIE SUKNELĘ .

Apie mus

Pristatymas metodas

Atsiliepimai

Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Kilmės KN(Kilmės)
Siluetas A-LINE
Built-in Liemenėlė Taip
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Atgal Dizainu Backless
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Stilius Reguliariai
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas YASHANG
Iškirpte Brangioji
Modelio Numeris 10028
Mados Elementas Backless
Apdaila Nėriniai
Talėja Natūralus
Kilmės vieta Kinija
Nėščioms Moterims, No

Panašūs produktai