Aliuminio Nešiojamas Stovi Kolonėlė, Sulankstomas Plėtra Kompiuterio Stovas Laikiklis Su Aušinimo Angomis 10-17.3 colių Nešiojamojo kompiuterio

€12.51

-35%

€19.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klaviatūros, pelės stendas, spalvotų nešiojamojo kompiuterio aušinimo stovas, ventiliatorius nešiojamojo kompiuterio stovas, 10 nešiojamojo kompiuterio aušinimo stovas, nešiojamojo kompiuterio stovas trikojis, kėdė klaviatūra, ventiliatorius sąsiuvinis, aliuminio nešiojamojo kompiuterio aušinimo stovas, nešiojamas mount, nešiojamas pusėje stalo.

Aprašymas:

【Šaldymo Funkcija】 Aukštos kokybės aliuminio gali sugerti ir išleidimo šilumos lengvai.Su skyle viršuje, kad padidinti oro srauto, kad šilumos išlieti ir saugo kompiuterį nuo perkaitimo.

【Universalus ir Plačiai Suderinamumo 】Puikiai nešiojamieji kompiuteriai su max 17.3 colių, tinka visų nešiojamųjų kompiuterių dydis nuo 10 iki 17.3 colių, tokių kaip "MacBook Pro/Air, Paviršiaus, "Dell", HP, "Lenovo", "Samsung", "ASUS", "Acer" ir daugiau.

【Ergonomiškas Dizainas】 Stovi veikia kaip pjesė reguliuoti nešiojamąjį kompiuterį su tinkamu aukštis ir kampas, remti savo nugaros ir kaklo su patogia poza.Be to, krašto stovėti taip sklandžiai, kad apsaugo jus nuo subraižyti.

【Lankstumą Padėties nustatymo】 Nešiojamas stovas padidėjęs jūsų kompiuterį, jūs turite galimybę reguliuoti stovo įvairiais kampais, priklausomai nuo jūsų poreikių, todėl jūs galite turėti daugiau vietos ant jūsų stalo, dirbti, išlaikyti stalas švarus ir organizuotas.Taip pat galite padeda turėti gerą sėdi laikysena.jūs kaklo ir pečių skausmą.

【Neslidžiais Silikono Dizainas 】labiau stabili, ir jūsų kompiuterį nuo žalos.

【Lengvas ir Sulankstomas】 galite įdėti ją į maišelį ir jį į anythere.Labai lengvas.

【Taikoma Scena】 Jis gali būti naudojamas ne bibliotekoje, susitikimo kambario, biuro, namo, ir taip toliau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio lydinys+Silikono

Spalva: Pilka, Sidabro

Dydis: 25*23*5cm

Padidėjęs aukštis: 0-17cm

Pakuotė:

1 x Nešiojamojo kompiuterio Stovas

Padidėjęs aukštis 0-17cm
Modelio Numeris -
Prekės Pavadinimas centechia
Medžiaga Silicio, aliuminio lydinio ir silikono
dydis 25x23x5cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai