Naujos Saugojimo Kelionės Krepšys Mažas Maišelis Mobiliojo Telefono Atveju Skaitmeninis Mini Prietaisas, USB Laidas Duomenų Kabelis Kelionių Organizatorius Įrašo Krepšys

€2.11

-34%

€3.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gipso saugojimo dėžutė, laikymo sistemos, mobilusis telefonas display rack, biuro dalykėlių žmonės, kabelių organizatorius vielos didelis langas, telefonų parduotuvė, krepšys smart, vyrai office dalykėlių, artkal saugojimo dėžutė, stalas žaislas.

100% Nauja ir Aukštos Kokybės Savybes: Sutirštės dilimui oxford medžiagos, dydis yra tiesiog užtenka turėti mobilųjį telefoną apie 5,5 colio, su amortizatoriumi kempinės sluoksnis, kuris gali efektyviai apsaugoti savo skaitmeninius produktus.Techniniai duomenys: Medžiaga: Oxford Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta Tipas: Laikymo Maišelis Dydis: 17*11*2cm Paketą Sudarė: 1 * Saugojimo Krepšys Pastaba: 1. Prašome leisti 0~1 colio klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Specifikacija Other
Talpa 9-14 vienetų saldainių Alpės
Stilius Klasikinis
Medžiaga audinys
Tipas Dėklai & Dėžes
Formos Rectangle
Produktas Biuro Organizatorius
Grotelės Kiekis 1
Modelio Numeris Telefono Dėklas Saugojimui
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Naudoti Ausinės Laidą/Elektros Laidai

Panašūs produktai