Dildo Vibratorius Moteris 3 in 1 Klitorio Stimuliatorius Sekso Mašina Clit Spenelių Gyvis Moterų Masturbator Makšties Žaislai Pora Smagu

€15.06

-48%

€28.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 1. dildo, nešiojamų sekso mašina, dildo įranga, nipple pump sucker, clit sucker, vyrai spenelių gyvis, čiulpia makšties, spenelių masturbuotis, clit, hismith mašina.

Savybės:

❤3 in 1 galingas, tyliai varikliai gali būti naudojami tuo pačiu metu stimuliuoti jūsų g-tašką, klitorį, išangės ar varpos ir padidinti savo malonumą, nesvarbu, jums patinka lėtai, stabiliai arba stiprių impulsų su skirtingu greičiu.

❤10 Dažnio Glostydamas ir Ergonomiškas Dizainas bus nuolat stimuliuoti klitorį, kad padėtų jums pasiekti orgazmą.Nedvejodami perjungti režimus, kad atitiktų jūsų mėgsta greitį,turi daugiau įdomių žaidimų funkcijos.

❤3 Vibracijos Taškus su 10 Rūšių-Sklandžiai ir suapvalintas, tai galvos dildo vibratorius yra ergonomiškai kampu, kad pasiektų savo silpnas malonumo zona su lengvumu,

nors pora triušiuko ausys sėdėti premjero poziciją stimuliuoja jūsų klitorį su blyksintis vibracija.

❤Maisto aukščiausios Klasės Silikono – Sohimi Vibratorius yra pagamintas iš įstaiga-saugaus silikono Vibratorius, yra saugus ir patinka žmogaus kūnas.Todėl, kad jis yra saugus ir odos draugiškas.

❤Tai Magnetinių įkrauta, taigi nereikia nerimauti apie baterijos senka, arba jei esate reikia šiek tiek spaudai.

Jis ateina su 1 įkrovimo Kabelį ir yra super paprasta imti ir galia.

Privatumas Garantuotas:

Mes diskretiška pakuotė, nepažymėta pakuotės, konfidencialus pristatymas

Paketų Sąrašo:

1 x Vibratorius

1 x Krovimo Kabelis

Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Medicininio Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris B2419
Prekės Pavadinimas žmogus nuo
Commodity Quality Certification CE, 3C
Tipas G-Spot
dydis 176*34mm

Panašūs produktai