Ilgomis Rankovėmis V-Kaklo, Tiulio, Nėrinių Backless-Line Vestuvių Suknelė Iki 2021 M. Vestido De Noiva Nuotakos Suknelė

€79.57

-30%

€113.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cfa schweser, amarillo, princesė vestuvių suknelė 2021, apklausa satino suknelė, nuotakos suknelė, suknelė wed, trumpa vestuvinė suknelė 2021, 2018 nuotakos suknelė, gražus vestuvių suknelė 2021, plt satino suknelė.

Sveiki Atvykę Į Mano Vestuvinė Suknelė

1. OEM yra, Pirkėjų Etiketės Priimti

2. Patiklus Mokėjimo Sąlyginio Deponavimo Internete

3.Minimalus Užsakymo Kiekis

4 .kai jūs pateikiate užsakymą, jei jums yra ne standartinio dydžio ,rašykite savo detalė, dydis aiškiai.jei jums yra standartinio dydžio, patikrinkite mūsų dydžio diagramos, mes suknelė dydis, pagal mūsų dydžių lentelė.

DUK:

1.man reikia kitos spalvos ir individualų dydį,bet aš negaliu pasirinkti tai, kai I vieta, tai kad, ką aš turėčiau daryti?

Mūsų dydžio ir spalvos yra nemokama.Jūs galite įdėti tai, kad su savo prašymą.Mes padaryti suknelę pagal jūsų naują pranešimą.

2. Galiu padaryti kai kurie pakeitimai, dėl originalaus dizaino arba Galite savo gamyklos padaryti savo dizaino?

Visiškai GERAI!Prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą.

3.Aš galiu pasirinkti įvairių spalvų ir individualų dydį?

Tikrai rasite informacija žemiau.

4. Skubiai ar Skubėti Tvarka

Mes alsoaccept skubėti tvarka.Prašome susisiekti su mumis prieš siekiant patvirtinti, data ir už papildomą mokestį atitinkamai,ačiū.

5.Muitinės mokesčiai

Daugumoje timesometimes kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.mes dont atskaitingas muito mokestis,Prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje.

Pastabos:

1. Kaip sąžiningas pardavėjas, mes garantuojame, kad suknelė bus 90%-95% pats, kaip originalaus paveikslėlio rodomas .Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne vieta, kad jei jūs vis dar norinte 100% panašumo.Dėkojame už jūsų undertstanding.

2. Vestuvių suknelė neapima jokių accessaries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite accessaries, susisiekite su mumis!

3. Mes siūlome jums chooselace, tai yra geriau reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų kūno geriau.

4. Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame youfind profesinei pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimai Guidelinebefore pirkti suknelė internete.

5.Nėra gatavų bet suknelė.Visa suknelė reikia pagaminti pagal užsakymą!Visą užsakymą procesas(nuo tos dienos mes gausime jūsų apmokėjimą ir matavimai) imsis 8-15 darbo dienomis(Skubūs užsakymai, išskyrus atvejus).

6. Prieš pateikiant užsakymą, pleaseread visus mūsų įrašus atsargiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD cscreen, spalvų skirtumas negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus excetly pat, kaip nuotraukas matėte, prašome suprasti.Jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums užsakymą.Ačiū.

Puikus montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė Jntprojektai.lt mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus, profesinės vietos siuvėja.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Jntprojektai.lt .com, tokių kaip kreditinės kortelės, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Jntprojektai.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite;"Pristatymas ir apmokėjimas"tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

1.Jūs turite 5 dienas nuspręsti, jei prekės yra dešinėje jums po to, kai gavo juos.

2.Galite grįžti arba mainų bet unworn,unwashed,nepakeistas,nepažeistos elementus originalioje pakuotėje, įskaitant savo įsakymu Nr.

3.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

4.Siekiant slove savo problemą kuo greičiau,susisiekite su mumis pirmą, ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną.

5.Po to, kai mes gavome savo grįžta sklypas info ir sekimo Nėra.mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų.

6.Mes labai atsiprašome, jei gavote prekę, kuri yra ne tai, ką iš tikrųjų galite užsisakyti ar ne tas pats, kaip nuotraukose arba aprašymo-sako tinklalapiuose.

Talėja Natūralus
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Iškirpte V-Kaklo
Mados Elementas Derliaus
Built-in Liemenėlė Taip
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Kilmės vieta Kinija
Siluetas A-LINE
Prekės Pavadinimas taroandeddo
Atgal Dizainu Iliuzija
Rankovės Stilius Reguliariai
Tikrasis Vaizdai No
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Vestuvinė Suknelė Audinys Šifono ir Satino
Apdaila Nėriniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Nėščioms Moterims, Taip
Modelio Numeris WD461
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai