Kosmoso Astronautas Įdaryti Lėlės Žaislas Pliušinis Kosmoso Raketų Unikalus Kosminiu Laivu Žaislas Įdaryti Mesti Pagalvę Už Berniukas Birthdat Dovana PP Medvilnės

€7.81

-39%

€13.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: begalybės žaislų transformatorių, minecraft žaislas, astronautas žaislas, viešbutis transilvanija, anime lėlė berniukas, jav kariuomenės striukė, astronautas modelis, šokolado šukos, dovana, unikalus, lėlė arklių.

Pastaba: prekės dydis yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti klaida, 1-3cm, kurie yra normalu

Šešios taisyklės, kaip apsaugoti pliušiniai žaislai, tikėdamiesi, kad tegul "draugai" aplink mus likti su mumis ilgiau.

1. Laikykite atokiau nuo ugnies šaltinių.Mūsų pliušiniai žaislai yra degių daiktų, todėl mes turime išlaikyti juos toli, taip pat vietose, su tankiais grandinių kelią pliušiniai žaislai iš degančio dėl gaisro.

2, likti nuošalyje nuo augintiniai Pliušinis yra mielas žaislas, skirtas mums, ir ji yra taip pat mūsų augintiniai.Kai jūsų augintinė yra vieni namuose, įsitikinkite, kad įdėti savo mylimas pliušinis žaislas iš jų pasiekti Vietą, kitaip, kai grįši namo, tai, kas jūsų laukia, gali būti purvinas, pilnas pūkų iš pet seilės!

3. Likti nuošalyje nuo maisto.Vaikai, kurie patinka pliušiniai žaislai turi atkreipti dėmesį.Nelaikyk jų, o valgyti, nes tai padarys jūsų mėgstamiausia pliušiniai žaislai gauti maisto likučiai ant jų.Nėra lengva valyti

4. Išvengti gniaužimas.Nenoriu sukaupti medžiagą apie juos, ar tiesiog daiktų juos į kabineto duris, nes minkštumą pliušiniai žaislai, ir nereikia įdėti juos ant pagalvės, kai tu miegi, nes tai bus plaukuotas, Kad pliušinis žaislas yra labai deformuoti ir vidaus pildymo praranda savo elastingumą.

5. Saugoti nuo drėgmės.Nepamirškite įdėti pliušiniai žaislai sausoje ir vėdinamoje vietoje.Niekada vieta juos drėgnoje vietoje.Taip gali atsirasti pelėsių.Kai pelėsiai, kad pliušiniai žaislai yra sunku išvalyti, ir pliušinis kūno drabužius jūs dėvėti, taip pat pakeisti spalvą.

6. Vieta toli nuo siūlės keista jėga, pliušiniai žaislai, paprastai yra labiau pažeidžiama, todėl nereikia traukti juos su keista jėga!Apsaugos žinių ir septynios taisyklės, pliušiniai žaislai, tikiuosi, kad mūsų "draugai" gali kartu su mumis.Ji trunka ilgiau.

Sertifikavimo Nėra
Įdaru PP Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacijos 33cm.60cm.1m
Lytis Unisex
Amžius 2-4 Metai, 5-7 Metų, 8-11 Metų, 12-15 Metų, Suaugusieji
Medžiaga MEDVILNĖS

Panašūs produktai