Medienos Spurgos Stendas "PASIDARYK pats" Spurga Turėtojas Desertas Stovas Stovas Vestuvių, Gimtadienio Gydyti Šalis Reikmenys Kūdikių Dušas Apdaila

€1.25

-49%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kioskas tablet, tv, spurgos įranga, ford everest galinio žibinto, pascal rapunzel, gimtadienis spurgos, pyragas pop stovas, pyragas stendas, reklamos stendas, spurgos sienos.

Aprašymas :

- Gali būti patraukti spurgos, riestainiai, klinģerīši ir desertai (turi skylę vidurinės), geros partijos prekių ir kasdien dekoracija daug progoms, tokioms kaip vestuvės, gimtadienis, kūdikių dušas, virtuvė, valgomasis stalas, kavos ir daugiau.

- Dviejų pakopų surinkti ir išrinkti, užima mažai vietos, kai jums jų nereikia, lengva valyti ir saugoti, taip pat galite įdėti jį į savo kambarį, parodyti jį kaip papuošalas, taip pat gali turėti apyrankės, žiedai ir daugiau, sukurti daugiau vaizdinės reklamos būdų.

- Šios spurgos stendai yra pagaminti iš medienos medžiagos, kietasis ir subtilus darbas, kuris užtikrina, ji yra lygaus paviršiaus, gražus šalis dekoro jūsų naudojimui.

Savybės

- Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: mediena.

- Dydis: Apie 12.5x12.5x30cm.

Paketą, Įskaitant :

1set x Medienos Spurgos Stendas

Tipas spurgos stendas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medienos;Mediniai
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Krikštynos & Krikštas, Lyčių Atskleisti, Gimtadienis, Vaikų Diena, PADĖKOS, Kalėdų, Valentino Dieną, Naujieji Metai, Jubiliejus
Spalva Gamta

Panašūs produktai